Alkuun pääseminen Todoist Business -ylläpitäjänä

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Onnittelut uudesta Todoist Business -tilistäsi! Ylläpitäjänä voit lisätä tai poistaa tiimin jäseniä, muuttaa tiimin asetuksia ja hallita maksuja ja laskuja – kaikki hallintakonsolin kautta.

Jos sinulla ei ole vielä Business-tiliä, voit helposti muuntaa nykyisen henkilökohtaisen tilisi Business-tiliksi menettämättä nykyisiä tehtäviä tai projekteja.

Pääset Todoist Business -hallintakonsoliin noudattamalla alla olevia ohjeita:

  1. Kirjaudu Todoistin verkkoversioon. Varmista, että kirjaudut sisään Todoist Business -tiimin ylläpitäjätilillä.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  3. Valitse Todoist Business -ylläpitäjä.

Seuraavassa on ohjeita siitä, kuinka voit kutsua ja hallita käyttäjiä sekä käsitellä tilisi asetuksia Todoist Business -hallintakonsolilla.

 

Uusien käyttäjien kutsuminen

  1. Verkko-, macOS- tai Windows-sovellukset, avaa hallintakonsolin vasemmalla puolella oleva Käyttäjät-välilehti.
  2. Klikkaa tiimin nimen vieressä olevaa Kutsu käyttäjiä -linkkiä.
  3. Kirjoita henkilöiden sähköpostiosoitteet, jotka haluat kutsua. Ikkunan yläreunasta näet jäljellä olevien kutsujen määrän.
  4. Kun olet valmis, klikkaa ruudun alareunassa olevaa Lähetä kutsut -painiketta.

Kun kutsut on lähetetty, jolloin käyttäjien kohdalla voi lukea:

  • Kutsuttu – Tila näkyy, kunnes käyttäjä on hyväksynyt kutsun.
  • Käyttäjä – Tila näkyy, jotka ovat hyväksyneet kutsusi.

business-users.jpg

Käyttäjien hallinta

Avaa Käyttäjät-välilehti vasemmasta reunasta nähdäksesi kokonaismäärän aktiivista ja kutsutuista käyttäjistä. Voit etsiä käyttäjiä yksinkertaisesti kirjoittamalla heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään.

Jos haluat palauttaa käyttäjän salasanan, jolloin tee hänestä ylläpitäjä tai poista käyttäjä, klikkaa käyttäjänimen vieressä oelvaa rataskuvaketta ja valitse haluttu toiminto pudotusvalikosta.

business-users-manage.jpg

Yhteisprojektin käyttöoikeuksien määrittäminen

Avaa vasemmassa reunassa oleva Jakaminen-välilehti muuttaaksesi tai määrittääksesi yhteisprojektien käyttöoikeuksia.

Voit päättää:

  • Tiimin jäsenet voivat jakaa projekteja ihmisten kanssa, jotka eivät kuulu Business-tiliisi
  • Tiimin jäsenet voivat liittyä projekteihin Business-tilisi ulkopuolella

business-sharing.jpg

Tilisi ja laskutustietojen hallinta

Avaa hallintakonsolin vasemmassa reunassa oleva Tili ja laskutus -välilehti. Voit tarkastella ja päivittää nykyisen suunnitelmasi ja laskutustiedot. Voit myös tarkistaa laskutushistoriasi, mukaan lukien kaikki rahansiirrot ja niiden laskut.

business-billing.jpg

Turvallisuus ja luotettavuus

Todoist työllistää 24/7 insinööritiimin, joka ylläpitää palomuurin ajan tasalla, havaitsee tunkeutumiset ja suorittaa pääsynvalvontatarkastuksia usealla tasolla. Kaikki viestintä on suojattu täysin SSL-salatulla 128-bittisellä avaimella. Meillä ei ole koskaan pääsyä käyttäjien tietoihin ja emme koskaan luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Todoist on valmis käsittelemään erittäin suuria määriä tietoja 99,99 % käyttövarmuudella. Todoist Business -tilisi luo myös automaattisesti päivittäiset varmuuskopiot, jotka voit palauttaa milloin tahansa.

Pääset tutustumaan turvallisuuspolitiikaamme täältä.