Varmuuskopiot

Business

Älä koskaan pelkää projektien, tehtävien ja kommenttien menettämistä. Jos olet Premium- tai Business-käyttäjä, Todoist luo automaattisesti päivittäin varmuuskopiot aktiivisista tehtävistä nykyisistä projekteista. Voit palauttaa projektin helposti milloin tahansa.

Sinun tulee käyttää verkkoversiota, macOS:a tai Windowsia (vanha) käyttääksesi ja palauttaaksesi varmuuskopiot.

Varmuuskopioiden käyttäminen

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Varmuuskopiot-välilehti.
  4. Klikkaa lataa-painiketta minkä tahanasa päivittäisen automaattisen varmuuskopion vierestä. Tämä aloittaa .zip-tiedoston lataamisen, joka sisältää .csv-tiedostot jokaisesta nykyisestä projektista sisältäen kaikki aktiiviset tehtävät (suoritetut tehtävät ja arkistoidut projektit eivät sisälly).

Varmuuskopion palauttaminen

1. Luo uusi projekti.
  2. Etsi .csv-varmuuskopiotiedosto, joka vastaa palautettavaa projektia.
  3. Vedä ja pudota tiedosto tietokoneeltasi uuteen projektiin. Kaikki aktiiviset tehtävät, eräpäivät, kommentit ja tiedostot varmuuskopioidusta projektista lisätään uuteen projektiin.

Projektivaarmuuskopion palauttaminen toimii täsmälleen samalla tavalla kuin .csv-projektimallin tuominen uuteen projektiin

Voit myös klikata varmuuskopiot-välilehden alareunasta Luo uusi varmuuskopio -painiketta luodaksesi manuaalisesti varmuuskopiot kaikista aktiivista projekteista.

Vaikka projektivarmuuskopiot sisältävät vain aktiiviset projektit ja tehtävät, varmuuskopioimme kaikki käyttäjätiedot (muun muassa suoritetut tehtävät ja arkistoidut projektit) palvelimille. Kaikki tiedot ovat tallessa ja suojattu. Voit lukea turvallisuuspolitiikkamme saadaksesi lisätietoja.