Yhden tai useamman tehtävän monistaminen

Yritys

On helppo monistaa yksi tai useampi tehtävä missä tahansa projektissa. Säästää aikaa ja vaivaa sen sijaan, että loisit tehtävät uudelleen manuaalisesti.

Tällä hetkellä voit vain monistaa tehtäviä ja projekteja verkkoversiossa, macOSissa, Windowsissa (vanha) ja Androidissa. Tulossa pian WIndows 10:lle ja iOS:lle.

Yhden tehtävän monistaminen

1. Klikkaa tehtävää hiiren oikealla.
  2. Valitse valikosta Monista.

Monistettu tehtävä (mukaan lukien kaikki alitehtävät) luodaan alkuperäisen alapuolelle.

1. Napauta tehtävää, jonka haluat monistaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa three_dots.png-kuvaketta.
  3. Valitse Monista.

Monistettu tehtävä sisältää oikeudenhaltijan, eräpäivän ja kaikki alkuperäisen alitehtävät, muttei tehtäväkommentteja.

Voit pitää pohjassa tehtävänimien vasemmalla puolella olevaa harmaata "kahvaa" ja vetää sen sitten haluamaasi kohtaan.

Usean tehtävän monistaminen kerralla

1. Voit valita useita tehtäviä pitämällä Shift-näppäintä painettuna ja klikkaamalla ensimmäistä ja viimeistä tehtävää, jonka haluat monistaa. Jos haluat valita tehtäviä, jotka eivät ole vierekkäin luettelossa, pidä Cmd- (macOS) tai Ctrl-painike Windows) painettuna ja klikkaa jokaista yksittäistä tehtävää, jonka haluat monistaa.
  2. Klikkaa yläosassa olevaa Lisää…-painiketta.
  3. Valitse Monista.

Monistetut tehtävät (mukaan lukien kaikki alitehtävät) luodaan alkuperäisten alapuolelle.

1. Napauta useita tehtäviä valitaksesi ne.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa three_dots.png-kuvaketta.
  3. Valitse Monista.

Voit myös monistaa kokonaisia projekteja luomalla projektimalleja.