Aliprojektien luominen

Yritys

Pidä jatkuvasti kasvava projektiluettelo siistinä ja järjestyksessä aliprojekteilla. Voit esimerkiksi luoda pääprojekteja nimeltä "Työ" ja "Henkilökohtainen" ja sitten järjestää erilaisia aliprojekteja.

Voit kutistaa pääprojektit, jolloin aliprojektit piilotetaan näkyvistä. Tämä auttaa keskittymään oikeisiin projekteihin oikeaan aikaan ilman, että häiritsisi kaikkea muuta.

Tuemme tällä hetkellä 3 sisennystasoa aliprojekteissa.

Näin voit muuttaa projektin aliprojektiksi:

1. Vie hiiren osoitin projektin päälle.
  2. Klikkaa ja pidä harmaata "kahvaa" painettuna, joka näkyy projektin vasemmalla puolella.
  3. Vedä ja pudota vasemmalle tai oikealle muuttaaksesi sisennystasoa.

1. Paina projektia pitkään ja vedä sitä vasemmalle tai oikealle muuttaaksesi sisennystasoa.
  2. Voit lisätä uuden aliprojektin klikkaamalla oikealla olemassa olevaa projektia ja valitse Lisää alapuolelle sisennettynä.

1. Paina pitkään mitä tahansa projektia.
  2. Vedä ja pudota oikealle tai vasemmalle muuttaaksesi sisennystasoa.

1. Paina pitkään mitä tahansa projektia.
  2. Vedä ja pudota oikealle tai vasemmalle muuttaaksesi sisennystasoa.

Voit myös luoda aliprojekteja projekteissa. Suuret projektit muuttuvat pienemmiksi ja hallittavammiksi.