Todoistin Gmail- ja Outlook-laajennuksien käyttäminen

Business

Jos olet asentanut Todoist Gmailille tai Todoist Outlookille -laajennuksen, voit muuntaa sähköpostin uudeksi tehtäväksi Todoistissa.

1. Avaa tai korosta sähköposti, jonka haluat muuntaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Todoist-laajennuksen kuvaketta ja klikkaa sitten +-merkkiä pikalisätäksesi.
  3. Klikkaa pikalisäysikkunan alaosassa olevaa Lisää sähköposti tehtäväksi -linkkiä. Sähköpostin otsikko ja linkki lisätään tehtävään.
  4. Voit myös täyttää tehtävän lisätiedot, kuten tunnisteet, prioriteetit, päivämäärät tai delegoida käyttämällä pikavalintoja.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä.
Lisää sähköposti tehtäväksi -linkki löytyy myös projektin alareunasta, kunhan sähköposti on avattu sähköpostiohjelmassa.