Todoist Business - tai Todoist Premium -tilin peruuttaminen

Business

Jos haluat peruuttaa Todoist Business - tai Todoist Premium -tilauksesi ja alentaa ilmaisversioon, toimi seuraavasti:

Todoist Business

Verkkoversiossa tiimin ylläpitäjän tulee noudattaa seuraavia ohjeita, jotta alennetaan Todoist Businessista.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Todoist Business -ylläpitäjä.
  3. Siirry Tili ja laskutus -välilehteen.
  4. Klikkaa Peruuta Todoist Business -linkkiä.
  5. Vahvista peruutus kirjoittamalla salasanasi.

Jos Todoist Business -tilauksessasi on jäljellä olevaa aikaa alentamisen jälkeen, tilisi tulisi muuttua Todoist Premiumiksi sisältäen jäljellä olevan saldon. Joskus tämä ei toimi oikein, jolloin menetät tilauksesi, ole yhteydessä tukitiimiimme, jotta se voidaan selvittää.

Todoist Premium

Jos haluat peruuttaa Premium-tilauksesi 30 päivän kuluessa ostosta ja saada hyvityksen, ota yhteyttä tukitiimiimme. Jos tilauksesta on kulunut yli 30 päivää, jolloin et voi saada hyvitystä, mutta voit varmistaa, että tilaustasi ei uusita automaattisesta seuraavan laskutusjakson yhteydessä.

On olemassa useita tapoja poistaa Todoist Premiumin automaattisen uusimisen, riippuen siitä, mitä maksutapaa käytit:

• Todoistin kautta tehtyjä luottokorttimaksuja ei uusita automaattisesti.
  • App Storen tilaukset uusitaan oletusarvoisesti automaattisesti, joten sinun täytyy peruuttaa ne manuaalisesti. Voit peruuttaa automaattisen uusimisen tarkistamalla Apple ID -tilisi iTunesissa tai App Storessa ja valitsemalla sitten Tilaukset-vaihtoehdon.
  • PayPalin ja Google Play Kaupan kautta tehdyt tilaukset voivat uusiutua automaattisesti riippuen monista tekijöistä. Tässä tapauksessa kannattaa tarkistaa PayPal- tai Play Kauppa -tilisi, onko siellä toistuva Todoist-tilaus. Jos on, jolloin poista se.

Hyvitykset

Jos peruutat Premium- tai Business-tilauksesi 30 päivän kuluessa ostoksesta, olet oikeutettu saamaan täyden hyvityksen palautuskäytäntömme mukaisesti.

Ota yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi hyvityksen, muista antaa maksukuitti tai tilauksen viitetunnus.

Jos olet ostanut App Storen kautta. Saadaksesi hyvityksen, ota yhteyttä Appleen (Apple ei salli muiden käsitellä hyvityksiä).