Projektin arkistoiminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos olet suorittanut projektin, voit arkistoida sen siirtämällä sen pois aktiivisesta projektiluettelosta. Voit tarkastella kaikkia arkistoituja projekteja ja poistaa ne arkistosta milloin tahansa.

  1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat arkistoida.
  2. Valitse valikosta Arkistoi.
  1. Klikkaa tai napauta projektia, jonka haluat arkistoida.
  2. Klikkaa tai napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Arkistoi projekti.
  1. Napauta projektia, jonka haluat arkistoida.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Muokkaa projektia -painiketta.
  4. Napauta Arkistoi projekti -painiketta.
  5. Vahvista arkistointi napauttamalla Arkistoi projekti -painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka haluat arkistoida.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Valitse Arkistoi.
  6. Vahvista arkistointi napauttamalla Kyllä-painiketta.