Projektin uudelleen nimeäminen

Yritys

On tilanteita, jolloin projektin nimeä pitää muuttaa, kuten kirjoitusvirheen korjaaminen tai nimen muuttaminen kuvaavammaksi. Näin voit muokata projektin nimeä Todoistissa:

1. Siirrä hiiren osoitin sen projektin kohdalle, jonka haluat uudelleennimetä, ja klikkaa kolmen pisteen kuvaketta, joka näkyy nimen oikealla puolella.
  2. Valitse valikosta Muokkaa projektia.
  3. Anna uusi nimi.
  4. Klikkaa Tallenna.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallitse projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  4. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa lähetäkuvaketta.
  1. Pyyhkäise oikealta vasemmalle projektia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta kynäkuvake.
  3. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  4. Tallenna muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  1. Klikkaa projektia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Muokkaa projektia.
  4. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  5. Klikkaa Tallenna.

Voit myös lisätä vaihtelua projekteihin muuttamalla projektiväriä.