Projektin uudelleen nimeäminen

Business

On tilanteita, jolloin projektin nimeä pitää muuttaa, kuten korjataksesi kirjoitusvirheen tai nimen muuttaminen kuvaavammaksi. Näin voit muokata projektin nimeä:

1. Siirrä hiiren osoitin projektin kohdalle, jonka haluat uudelleennimetä ja klikkaa nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse valikosta Muokkaa projektia.
  3. Anna uusi nimi.
  4. Klikkaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  4. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa lähetäkuvaketta.
  1. Pyyhkäise projektia oikealta vasemmalle, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  4. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  1. Klikkaa projektia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Muokkaa projektia.
  4. Kirjoita projektin uusi nimi Nimi-kenttään.
  5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Voit myös lisätä vaihtelua projekteihin muuttamalla projektiväriä.