Nimen tai profiilikuvan vaihtaminen

Yritys

Nimen tai profiilikuvan vaihtaminen

Pidä Todoistisi ajan tasalla vaihtamalla nimesi tai profiilikuvaasi. Toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa Tili-välilehti.
  3. Voit vaihtaa nimesi klikkaamalla nimesi vieressä olevaa Muokkaa-painiketta. Kirjoita uusi nimi ja klikkaa Tallenna.
  4. Voit vaihtaa kuvasi klikkaamalla nykyistä profiilikuvaasi. Valitse Muokkaa. Klikkaa Valitse tiedosto -painiketta ja valitse kuva tietokoneeltasi. Klikkaa sitten Lataa kuva -painiketta.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Klikkaa Muokkaa-painiketta.
  3. Voit vaihtaa nimesi klikkaamalla nimesi vieressä olevaa Muokkaa-painiketta. Kirjoita uusi nimesi.
  4. Voit vaihtaa kuvasi klikkaamalla nykyistä profiilikuvaasi. Valitse kuva tietokoneeltasi.
  5. Klikkaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa oleva valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Tili.
  3. Voit vaihtaa nimesi napauttamalla Nimi-kenttää. Kirjoita uusi nimi ja napauta Valmis-painiketta.
  4. Voit vaihtaa kuvasi napauttamalla nykyistä profiilikuvaasi. Sitten voit joko:
    1. Ottaa uuden kuvan valitsemalla Ota kuva.
    2. Käyttää laitteellasi olevaa kuvaa valitsemalla Valitse kuva.
    3. Poistaa nykyisen kuvan valitsemalla Poista nykyinen kuva.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Muokkaa profiilia -painiketta.
  3. Voit vaihtaa nimesi napauttamalla nykyistä nimeäsi. Muokkaa tai korvaa nykyinen nimi.
  4. Voit vaihtaa kuvasi napauttamalla profiilikuvaa. Sitten voit joko:
    1. Ottaa uuden kuvan valitsemalla Ota kuva.
    2. Käyttää laitteellasi olevaa kuvaa valitsemalla Valitse olemassa oleva kuva.
    3. Poistaa nykyisen kuvan valitsemalla Poista nykyinen kuva.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.