Onko sinulla ongelmia synkronoinnin kanssa?

Business

Jos Todoist ei synkronoi tehtäväluetteloasi kunnolla, on olemassa muutamia tapoja yrittää ratkaista ongelma:

Jos käytät useita Todoist-sovelluksia

Jos käytät useita Todoist-sovelluksia, eivätkä synkronoi tehtäväluetteloasi oikein (esimerkiksi iOS- ja Windows-sovellus näyttävät eri tehtäväluetteloa). Suosittelemme, että tunnistat alustan mitä ei synkronoida ja ilmoita siitä tukeen.

Jotta tunnistat, mikä sovellus ei synkronoi, suosittelemme, että kirjaudut sisään Todoistin verkkoversioon ja vertailet tehtäväluetteloita sovelluksien välillä.

Varmista, että sinulla on Todoistin verkkoversion viimeisin päivitys, kirjaudu ulos ja kirjaudu sitten takaisin sisään.

Kun olet kirjautunut uudelleen sisälle verkkoversioon, tehtäväluettelo, jonka näet, on todennäköisesti oikea tehtäväluettelo, joka on tallennettu tietokantaamme. Voit verrata sitä sovelluksesi tehtäväluetteloihin.

Jos esimerkiksi käytät Todoistia iOS:lla ja Windowsilla ja sinulla on ongelmia, vertaa niitä verkkoversion kanssa nähdäksesi, mikä ei toimi:

• Jos olet lisännyt tehtävän iOS-sovelluksella, joka ei näy verkkoversiossa, jolloin ongelma koskee iOS-versiota.
  • Jos olet lisännyt tehtävän iOS:lla, joka näkyy verkkoversiossa, mutta ei näy Windows-sovelluksessa, jolloin ongelma koskee Windows-versiota.

Voit käyttää tätä lähestymistapaa koskien mitä tahansa alustaa määrittääksesi, missä ongelma piilee.

Kun olet saanut nämä tiedot, voit ilmoittaa löydöksestänne tukitiimillemme. Tämä on erittäin tärkeää, jotta kehittäjämme löytävät ongelman ja voivat korjata sen sinulle.

Miksi sovellus epäonnistuu synkronoimaan sovellusten välillä?

Tyypillisesti ongelma koskee vain yhtä sovellusta. Sovellus ei joko kirjoita tietokantaamme oikein tai sovellusta ei päivitetä tietokannastamme oikein.

Jos esimerkiksi käytät iOS:ää ja Windowsia, eivätkä synkronoidu oikein, se voi olla yksi näistä neljästä tilanteesta:

• iOS-sovellus ei pysty kirjoittamaan: iOS-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä iOS:lta.
  • iOS-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta iOS-sovellus ei vastaanota päivitystä.
  • Windows-sovellus ei pysty kirjoittamaan: Windows-sovellus ei kirjoita oikein tietokantaamme, joten kun lataat Todoistin muissa sovelluksissa, ne eivät saa viimeisintä päivitystä.
  • Windows-sovellus ei pysty lukemaan: Muut sovellukset kirjautuvat oikein tietokantaan, mutta Windows-sovellus ei vastaanota päivitystä.

Vertaa tehtäväluetteloasi Todoist-verkkoversion kanssa selvittääksesi missä ongelma on.