Tilin poistaminen

Yritys

Ikävä kuulla, että harkitset Todoist-tilin poistamista :(

Tilin poistaminen poistaa kaikki Todoistin sisältämät tiedot, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liitettyjä tietoja.

Voit poistaa tilisi vain verkko-, macOS- tai Windows (vanha) -sovelluksissa.

Verkkoversio, macOS, Windows (vanha)

1. Avaa Todoist-sovellus tai kirjaudu tilillesi osoitteessa www.todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Avaa Tili-välilehti ja klikkaa Poista Todoist-tilini.
  4. Anna salasanasi ja kerro kokemuksistasi kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Poista tilini.
Premium-käyttäjille: Jos olet maksanut Todoist Premiumin PayPalin tai Google Play Kaupan kautta, muista peruuttaa toistuvat maksut estääksesi lisäkustannukset.

Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa palveluamme. Jos haluat antaa palautetta, miksi Todoist ei toiminut sinulle, kerro meille siitä osoitteessa support@todoist.com. Me todella arvostamme sitä!