Todoistin järjestelmävaatimukset

Business

Tässä ovat eri käyttöjärjestelmäversiot, joiden avulla voit käyttää Todoistia selaimella, työpöydällä tai mobiililaitteella:

Verkko

Voit käyttää Todoistin verkkoversiota seuraavilla selaimilla:

• Google Chrome macOSissa, Windowsissa ja Linuxissa
  • Internet Explorer 9+ Windowsissa
  • Firefox macOSissa, Windowsissa ja Linuxissa
  • Safari macOSissa ja Windowsissa

macOS

Voit käyttää macOS-sovellusta, jos tietokoneessasi on macOS 10.11 tai uudempi.

Windows

Voit käyttää Windows-sovellusta (vanha), jos tietokoneessasi on Windows XP tai uudempi. Käyttääksesi natiivia Windows 10 -sovellusta tarvitset Windows 10:n.

Android

Voit käyttää Android-sovellusta, jos laitteessasi on Android 4.4 tai uudempi.

iOS

Voit käyttää Todoistin iOS-sovellusta, jos laitteessasi on iOS 10 tai uudempi.