Kirjaudu Todoistiin

Yritys

Näin kirjaudut sisään Todoistiin:

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama kuin millä loit tilisi):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Klikkaa Kirjaudu Facebook-tilillä ja muodosta yhteys Facebook-tiliisi.
    • Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama kuin millä loit tilisi):
    • Napauta Jatka Googlella ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Napauta Jatka Facebook-tilillä ja valitse Todoist-tiliisi liitetty Facebook-tili.
    • Napauta Jatka sähköpostilla, syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään -painiketta.