Tehtävien tulostaminen

Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tiimin Yleiset (Todoist Business), Tänään, Seuraavat 7 päivää tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Toiminnot-valikkoa (kynä- ja jakoavainkuvaketta) ja valitse Tulosta. Jos jokin tehtäväsi sisältää kommentteja, sinulta kysytään, haluatko lisätä ne tulosteisiin.

Valitettavasti tällä hetkellä voit tulostaa tehtäviä vain Todoistin verkkoversiosta, macOS- tai Windows (vanha) -sovelluksista.