Todoist-tilin luominen

Yritys

Kiitos kiinnostuksestasi Todoistia kohtaan! Voit aloittaa uuden tilin käytön muutamassa sekunnissa:

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Oikeassa yläkulmassa, klikkaa Rekisteröidy.
  3. Klikkaa Rekisteröidy Google-tilillä -painiketta ja valitse Google-tili, jonka haluat liittää Todoist-tiliisi tai Rekisteröidy Facebook-tilillä ja liitä Facebook-tiliisi tai kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa sitten Luo tili.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa Rekisteröidy-painiketta.
  3. Klikkaa Rekisteröidy Google-tilillä -painiketta ja valitse Google-tili, jonka haluat liittää Todoist-tiliisi tai Rekisteröidy Facebook-tilillä ja liitä Facebook-tiliisi tai kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa sitten Rekisteröidy-painiketta.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta Jatka Google-tilillä -painiketta ja valitse Google-tili, jonka haluat liittää Todoist-tiliisi tai Jatka Facebook-tilillä ja yhdistä Facebook-tiliisi tai Jatka sähköpostiosoitteella: kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Rekisteröidy-painiketta.
  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta Rekisteröidy Google-tilillä -painiketta ja valitse Google-tili, jonka haluat liittää Todoist-tiliisi tai Rekisteröidy Facebook-tilillä ja yhdistä Facebook-tiliisi tai kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Rekisteröidy-painiketta.

Jos aloitat juuri Todoistin käytön, tutustu Aloitusoppaaseemme.