Integraatiot

Yritys

Yhdistä kaikki käyttämäsi sovellukset, jotta saat asiat tehdyksi ja pidä ne kaikki järjestyksessä Todoistin avulla. Todoist-integraatiot-hakemisto tarjoaa kymmeniä sovelluksia, joiden avulla voit lisätä hyödyllisiä ominaisuuksia tehtäväluetteloosi.

Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä Todoist-integraatioilla:

Alkuun pääseminen:

Jokainen voi rakentaa Todoist-integraation, joten valitse palvelut, joihin voit luottaa. Integraatiot-hakemistomme antaa sinulle luettelon luotetuista sovelluksista, joilla pääset alkuun. Jos epäilet, että sovellus rikkoo API-käyttöehtojamme, ilmoita siitä meille.

Jos olet kehittäjä ja kiinnostunut Todoist-integraation rakentamisesta, tutustu Todoist API -dokumentaatioomme päästääksesi alkuun. Voit aina kysyä meiltä tai kertoa, mitä olet tekemässä — haluaisimme kuulla siitä.