Karman ottaminen käyttöön/poistaminen käytöstä

Yritys

Todoist Karma mittaa tuottavuuttasi, jonka avulla voit asettaa päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet ja visualisoida trendejä ajan mittaan. Jos et koe sitä hyödylliseksi, voit poistaa sen käytöstä asetuksista. Toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Karma-pistettä.
  2. Valitse avattavan ikkunan alareunasta Karman asetukset ja tavoitteet.
  3. Kytke Karma-asetusten alaosassa Piilota Karma -vaihtoehto päälle tai pois.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse asetusluettelosta Karma.
  3. Kytke Näytä Karma -vaihtoehto päälle tai pois.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta navigointivalikin alaosassa Asetukset.
  3. Valitse Karma.
  4. Karma-asetusten yläosassa, kytke Karma päälle tai pois.
  1. Kosketa yläosassa rataskuvaketta.
  2. Valitse asetusluettelosta Karma.
  3. Kytke Karma-asetusten alaosassa Piilota Karma -vaihtoehto päälle tai pois.