Todoistin käyttäminen offline-tilassa

Yritys

Todoistin käyttäminen offline-tilassa on erinomainen tapa pitää asiat järjestyksessä missä tahansa, milloin tahansa.

Todoistin offline-tila aktivoituu automaattisesti, kun sinulla ei ole internetyhteyttä seuraavilla alustoilla: verkkoversio, Android, iOS, macOS ja Windows 10.

Offline-tilassa tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti palvelimen kanssa heti, kun muodostat yhteyden internetiin.

Ennen offline-tilaan siirtymistä varmista, että olet kirjautunut sisään Todoist-palveluun, koska et voi kirjautua sovellukseen offline-tilassa.