Väriteemojen vaihtaminen

Business

Muokkaa Todoistin ulkoasua vaihtamalla teeman väriä.

Valitse kymmenestä kauniista väristä omasi: Todoistin punainen (ilmainen), Noir (ilmainen), Neutraali (ilmainen), Mandariini (ilmainen), Auringonkukka (Premium), Apila (Premium), Mustikka (Premium), Taivas (Premium), Ametisti (Premium) ja Grafiitti (Premium).

Valitsemasi väri näkyy yläpalkissa ja toimintalinkeissä sovelluksessa.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Avaa Teemat-välilehti.
  4. Valitse haluamasi teema.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Mukauttaminen.
  3. Valitse teemasi "Värit"-kohdan alapuolelta.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset > Teema.
  3. Valitse teema.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  3. Valitse Asetukset-valikosta Teema.
  4. Valitse teema.