Väriteemojen vaihtaminen

Yritys

Muokkaa Todoistin ulkoasua muokkaamalla teeman väriä.

Valitse kymmenestä kauniista väristä omasi: Todoistin punainen (ilmainen), Noir (ilmainen), Neutraali (ilmainen), Mandariini (ilmainen), Auringonkukka (Premium), Apila (Premium), Mustikka (Premium), Taivas (Premium), Ametisti (Premium) ja Grafiitti (Premium).

Valitsemasi väri näkyy yläpalkissa ja toimintalinkeissa sovelluksessa.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Avaa Teemat-välilehti.
  4. Valitse haluamasi teema.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa rataskuvaketta ja valitse Mukauttaminen.
  3. Valitse teemasi "Värit" alapuolelta.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta vasemmanpuoleisessa valikossa Asetukset > Teema.
  3. Valitse teema.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Teema Asetukset-valikossa.
  4. Valitse teema.