Tunnisteet

Yritys

Säästä aikaa niputtamalla samankaltaiset tehtävät yhteen käyttämällä tunnisteita. Voit tuoda luettelon kaikista tehtävistä millä tahansa tunnisteella muutamassa sekunnissa.

Voit lisätä haluamasi tunnisteet, mutta tässä on muutamia suosittuja, joiden avulla pääset alkuun:

• @email – Käytä tätä tunnistetta luodaksesi luettelon kaikista sähköpostitehtävistä kaikista projekteista, jotta voit vastata niihin kaikki kerralla.
  • @odottaa – Lisää tämä tunniste kaikkiin tehtäviin, joita et ole vielä aloittanut, mutta et myöskään halua unohtaa niitä.
  • @15_min – Valitse tämä tunniste, kun sinulla on ylimääräinen 15 minuuttia pienien tehtävien suorittamiseen.

Tunnisteen lisääminen

Jokaisella alustalla – verkkoversio, työpöytä tai mobiili – kirjoita @ tehtäväkenttään, jota seuraa tunnisteen nimi. Sinulla on mahdollisuus valita olemassa olevista tarroista ta lisätä uusi.

Älykäs Pikalisäys tunnistaa ja lisää tunnisteen automaattisesti, kun tallennat tehtävän.

Piristä tunnisteitasi emojeilla. Esimerkiksi @email 💌 tai @odottaa 💤.

Tunnisteen etsiminen

Kirjoita tunnisteen nimi yläosassa olevaan hakupalkkiin. Esimerkiksi kirjoittamalla “@odottaa”, saat listan tehtävistä, jotka sisältävät @odottaa-tunnisteen.

Verkkoversiossa, Mac- tai Windows-sovelluksissa voit aloittaa uuden haun käyttämällä pikanäppäimiä f

Löydät myös täydellisen luettelon olemassa olevista tunnisteita Tunnisteet-välilehdestä.

Klikkaa tai napauta mitä tahansa tunnistetta, jos haluat tuoda luettelon kaikista niihin liittyvistä tehtävistä esille. (Tapauksissa joissa kyseinen tunniste esiintyy tehtävissä, jotka delegoitu muille henkilöille, jätetään luettelon ulkopuolelle.)

Voit myös luoda suodattmia tunnisteiden avulla. Esimerkiksi suodatinhaku “tänään & @email”, saat listan tänään erääntyvistä tehtävistä, jotka sisältävät tunnisteen @email.

Lisätietoja tunnisteista: