Tekstin muotoilu

Yritys

Korosta tehtäväsi toisista lihavoimalla, piristä projektinimet emojeilla 🎉 tai muuta kommenteissa oleva teksti hyperlinkiksi.

Hyperteksti, lihavointi, kursivointi ja emojit ovat tuettu tehtävien ja projektien nimeissä ja tehtäväkommenteissa. Emojeita tuetaan myös tunnisteissa 👏

Tekstin muotoilu toimii samalla tavalla riippumatta siitä, mitä käyttöympäristöä käytät.

Muotoiluvaihtoehdot

Tehtävä- ja projektinimeissä ja kommeissa tuemme:

• Lihavointi: **lihavointi**

• Kursivointi: *kursivointi*

• Lihavointi ja kursivointi: ** *lihavointi ja kursivointi* ** tai * **lihavointi ja kursivointi** *

Kommenteissa tuemme myös:

• Sisäinen koodi: `lisää koodi tähän`

• Koodilohko: ```Lisää koodi tähän```

Piristä Todoistisi emojeilla

Tehtävä- ja projektinimeissä, kommenteissa ja tunnisteissa tuemme kaikkia standardeja emojeita, jotka olet oppinut tuntemaan ja rakastamaan ❤️.

Emoji Mestarin vihje #1: Kopioi ja liitä emoji suoraan sivustolta, kuten getemoji.

Emoji Mestarin vihje #2: Käytä Macin ja Windowsin vähän tunnettuja, mutta erittäin hyödyllisiä emoji-pikakuvakkeita lisätäksesi minkä tahansa emojin Todoistin verkkoversioon, MacOS- ja Windows-sovelluksiin nopeasti 💨