Todoist-widgetin lisääminen Androidin lukitusnäytölle

Yritys

Voit lisätä Todoist-widgetin lukitusnäyttöön, jotta voit tarkastella tulevia tehtäviäsi yhdellä silmäyksellä ja lisätä uusia ilman laitteen lukituksen avaamista. Toimi näin:

Tuki lukitusnäytön widgeteille pudotettiin Android Lollipopissa, joten tämä toimii vain ennen versiota 5.0.

1. Pystyasennossa, pyyhkäise näyttöruudun yläosasta, kunnes näyttöön ilmestyy +-merkki. Vaakasuunnassa, pyyhkäise vasemmalta oikealle.
  2. Napauta +-kuvaketta. Syötä PIN-koodi, kuvio tai salasana pyydettäessä. Näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista widgeteistä.
  3. Lisää Todoist-widgetti napauttamalla sitä.