Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Business
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa Tili-välilehti.
  3. Klikkaa sähköpostiosoitteen vieressä olevaa muokkaa-painiketta.
  4. Anna uusi sähköpostiosoitteesi.
  5. Klikkaa Tallenna.

1. Klikkaa vasemmassa alareunassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Tili.
  2. Klikkaa Muokkaa sähköpostiosoitteen alapuolelta.
  3. Anna uusi sähköpostiosoite ja vahvista.
  4. Klikkaa Tallenna.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta valikon alaosasta Asetukset ja tili.
  3. Napauta sähköpostiosoitetta ja kirjoita uusi sähköpostiosoite.
  4. Napauta OK.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta asetusluettelosta Tili.
  3. Napauta sähköpostiosoitetta ja kirjoita uusi sähköpostiosoite.
  4. Napauta Valmis.

Huomaa, että voit liittää vain yhden sähköpostiosoitteen Todoist-tiliisi.

Jos haluat käyttää toisen tilin sähköpostiosoitetta, kirjaudu toiselle tilille ja muuta osoitetta siellä ensin. Tällä tavoin sähköpostiosoite palautetaan uudelleen käyttöön.

Jos sinut on kutsuttu projektiin tai yritystiimiin, sähköpostiosoitteesi tulee "varatuksi" meidän tietokannassamme, kunnes rekisteröinti on suoritettu.