Kokeile Todoist Businessia ilmaiseksi

Yritys

Todoist Business auttaa tiimejä pysymään järjestäytyneinä ja vastuullisina ilman tavallista byrokratiaa. Se on yksinkertainen, mutta tehokas tehtävienhallinta, jota olet tottunut odottamaan Todoistilta. Soveltuu täydellisesti tiimiyhteistyöhön. Ja sovellukset kaikille laitteille, joita tiimisi käyttää jo.

Muutamia asioita, joita tiimisi voi tehdä Todoist Businessilla:

• Delegoida tehtäviä ja määrittää eräpäiviä, jotta kaikki tietävät kuka on vastuussa mistäkin.
  • Jakaa tiedostoja, keskustella yksityiskohdista ja säilyttää kaikki asiaankuuluvat tiedot yhdessä paikassa.
  • Saada selkeän yleiskuvan siitä, mitä jokaisessa projektissa tapahtuu – mitä on jo tapahtunut ja mitä on tulossa seuraavaksi.

Ja paljon muuta.

Kiinnostaako, miten Todoist Business voi auttaa tiimiäsi pysymään järjestäytyneenä ja vastuullisena?

Opi lisää Todoist Businessta tai rekisteröidy 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon kokeillaaksesi sitä tiimisi kanssa.

Yleisiä kysymyksiä, joita esitetään usein:

Mikä eroa Todoist Premiumin ja Todoist Businessin välillä on?

Todoist Business sisältää kaikki Todoist Premiumin ominaisuudet – kuten muistukset, kommentit, tiedostolataukset ja paljon muuta – ja tämän lisäksi muutamia käteviä ominaisuuksia tiimin käyttäjille ja ylläpitäjille:

• Lisätä ja hallinoida käyttäjiä yhdestä keskeisestä paikasta.
  • Maksujen ja laskujen hallinnointi keskitetysti yhdessä paikassa.
  • Käyttäjien poistaminen yhteisprojekteista (esimerkiksi työntekijän poistuessa yrityksestä).
  • Projektien jakamisoikeuksien määrittäminen (esimerkiksi projektien jakaminen muiden kanssa, jotka ovat osa samaa tiliä).
  • Jakaa projekteja muiden kanssa käyttämällä nimiä sen sijaan, että kirjoitettaisiin jokaisen yhteistyökumppanin sähköpostiosoitteen (jokaisella käyttäjällä on pääsy tiiminsä yhteystietoluetteloon).

Olen jo Premium-käyttäjä. Miten voin vaihtaa Businessiin?

Voit muuttaa tilisi tilaa Premiumista Businessiin milloin tahansa menettämättä tietojasi tai maksamatta uudelleen päivitetyistä tileistä. Siirry vain https://todoist.com/business ja aloita kokeilujakso.

Järjestelmämme tarkistaa automaattisesti oletko sinä tai kaikki kutsutut tilit Premium-jäseniä ja muuntaa jäljellä olevan Premium-ajan arvon Business-tiimisi tilin saldoon. Tätä saldoa käytetään osittain tai kokonaan kattamaan Business-laskusi.