Muistutukset

Business

Haluatko tietää kaiken muistamisen salaisuuden? Anna Todoistin muistuttaa sinua.

Olipa kyseessä äidin syntymäpäivä tai tärkeän raportin takaraja, määritä vain muistutus ja voit olla huoletta. Todoist lähettää sinulle push-ilmoituksen, sähköpostin tai tekstiviestin tehtävistä, joten et koskaan unohda mitään.

Sinulla voi jopa olla muistutus, joka hälyttää tietyssä paikassa, kuten esimerkiksi ruokakaupassa.

Automaattisten muistutusten määrittäminen

Todoist voi luoda automaattisen muistutuksen jokaiselle tehtävälle, jolla on eräpäivä ja aika. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse edes muistaa luoda muistutusta. Esimerkiksi kun luot tehtävän huomiselle kello 16:00, Todoist lähettää automaattisesti muistutuksen 30 minuuttia etukäteen.

Voit muuttaa muistutuksen oletusasetuksia. 1) Valitse, kuinka paljon etukäteen haluat vastaanottaa automaattisen muistutuksen. 2) Haluatko saada muistutuksen push-ilmoituksena, sähköpostitse, tekstiviestitse.

Mukautettujen muistutusten määrittäminen

Voit myös luoda mukautettuja muistutuksia mille tahansa tehtävälle (mukaan lukien sijaintiin perustuvia muistutuksia) riippumatta siitä, löytyykö eräpäivä ja aika tai ei.

Sijaintiin perustuvia muistuksia voidaan määrittää millä tahansa alustalla, mutta ne toimivat vain iOS- ja Android-laitteilla.

Jos haluat aktivoida paikkamuistutukset iOS:ssa, napauta Asetukset ja Tietosuoja ja Sijaintipalvelut ja ota käyttöön "Sijaintipalvelut".

Androidissa kaikki on jo määritetty oletuksena.

1. Kun lisäät tai muokkaat tehtävää, klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta.

2. Klikkaa seuraavalla ruudulla kellokuvaketta valitaksesi, haluatko luoda aikaan tai sijaintiin perustuvan muistutuksen. Jos tehtävälläsi on eräaika, näet kolmannen vaihtoehdon – “Ennen tehtävää” – jonka avulla voit asettaa muistutukselle tietyn ajan ennen kuin tehtävä erääntyy.
  3. Riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta vaiheessa 2, määritä hälytyskriteerit – kirjoita sijainti, tietty päivämäärä ja kellonaika tai valitse aika ennen tehtävän erääntymistä.
  4. Klikkaa laitekuvaketta ja valitse, haluatko vastaanottaa muistutuksen push-ilmoituksena, sähköpostitse, tekstiviestitse. Jos tehtävä on yhteisprojektissa, voit myös määrittää muistutuksen yhteistyökumppanillesi käyttämällä heidän muistutuksen oletusmuotoaan.
  5. Klikkaa "Lisää muistutus" tallentaaksesi sen.

1. Kun lisäät tai muokkaat tehtävää, klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Kirjoita päivämäärä ja kellonaika, jotta muistutuksesi hälyttää.
  3. Klikkaa Lisää muistutus tai paina Enter tallentaaksesi sen.

Tällä hetkellä voit asettaa vain aikapohjaiset muistutukset itsellesi Windows 10:ssä. Lisäämme sijaintiin perustuvat muistutukset, muistutukset sähköpostitse tai tekstiviestillä, ja tuen lähettää muistutuksia yhteistyökumppaneille tulevaisuudessa.

1. Napauta olemassa olevaa tehtävää.
  2. Napauta kellokuvaketta, joka näkyy tehtävän alapuolella.
  3. Seuraavassa ruudussa voit valita, haluatko luoda aika- vai sijaintiperustaisen muistutuksen.
  4. Riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta vaiheessa 3, määritä hälytyskriteerit – kirjoita sijainti, haluamasi päivämäärä ja kellonaika tai valitse ne Päivämäärä ja aika -valitsimella.
  5. Napauta Ilmoitakuvaketta ja valitse, haluatko vastaanottaa muistutuksen push-ilmoituksena, sähköpostitse tai tekstiviestitse. Jos tehtävä on yhteisprojektissa, voit myös määrittää muistutuksen yhteistyökumppanillesi käyttämällä heidän muistutuksen oletusmuotoaan.
  6. Napauta Valmis tallentaaksesi muistutuksesi.

1. Napauta olemassa olevaa tehtävää.
  2. Napauta alareunassa olevaa kellokuvaketta.
  3. Napauta seuraavasa ruudussa vasemmassa alakulmassa olevaa kellokuvaketta ja valitse, haluatko luoda aika- tai sijaintiperustaisen muistutuksen. Jos tehtävälläsi on eräaika, näet kolmannen vaihtoehdon– Ennen tehtävää – jonka avulla voit asettaa muistutukselle tietyn ajan ennen kuin tehtävä erääntyy.
  4. Riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta vaiheessa 3, määritä hälytyskriteerit – kirjoita sijainti, haluamasi päivämäärä ja kellonaika tai valitse aika ennen tehtävän erääntymistä.
  5. Napauta laitekuvaketta ja valitse, haluatko vastaanottaa muistutuksen push-ilmoituksena, sähköpostitse tai tekstiviestitse. Jos tehtävä on yhteisprojektissa, voit myös määrittää muistutuksen yhteistyökumppanillesi käyttämällä heidän muistutuksen oletusmuotoaan.
  6. Napauta Lähetä-nuolta tallentaaksesi muistutuksen.