Kommentit ja tiedostolataukset

Business

Älä tuhlaa aikaasi tietojen etsimiseen, joita tarvitset asioiden hoitamiseen. Tehtävä- projektikommentteilla voit lisätä merkintöjä, ladata tiedostoja ja jopa keskustella yksityiskohdista kollegoidesi kanssa. Kaikki pysyy siististi järjestyksessä tehtävien ja projektien sisällä, jotta saisit keskittyä oikeaan työhön.

Tehtävä- ja projektikommentit sooloprojekteissa kuuluvat Premium-ominaisuuksiin, mutta ne on myös ilmaistilien käytettävissä yhteisprojekteissa.

Tiedostojen lataaminen kuuluu Premium-ominaisuuteen. Ilmaiskäyttäjät voivat käyttää yhteistyökumppaneiden lataamia tiedostoja yhteisprojekteissa, mutta eivät voi ladata omia tiedostoja.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen tehtäviin

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta, joka näkyy tehtävänimen oikealla puolella.comments-web-comment.jpg
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. Jos haluat, liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitinkuvaketta tai äänitä äänikommentti klikkaamalla mikrofonikuvaketta.
  4. Jos olet yhteisprojektissa, voit muuttaa, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi.comments-web-notify.jpg
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lisää kommentti.
  1. Napauta mitä tahansa tehtävän nimeä.
  2. Napauta puhekuplakuvaketta, joka näkyy näytön alareunassa.comments-android-comment.jpg
  3. Voit ladata tiedoston tai nauhoittaa äänikommentin napauttamalla paperiliittikuvaketta.
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-android-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta mitä tahansa tehtävän nimeä.
  2. Napauta tehtäväpalkin alla näkyvistä vaihtoehdoista puhekuplakuvaketta.comments-ios-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Voit ladata tiedoston tai nauhoittaa äänikommentin napauttamalla paperiliittikuvaketta.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-ios-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta Lähetä.
  1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa oikealla puolella olevaa puhekuplakuvaketta.comments-windows-comment.jpg
  2. Kirjoita kommentti oikeanpuoleisen paneelin kommenttikenttään.
  3. Liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitinkuvaketta.
  4. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi.comments-windows-notify.jpg
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen projekteihin

Projektikommentit ovat liitetty koko projektiin yhden tehtävän sijaan. Voit säilyttää tärkeimmät tiedot tai tiedostot järjestyksessä siellä. Erityisen kätevä pitää kaikki samalla sivulla yhteisprojekteissa.

1. Ei ole väliä, mitä laitetta käytät, sillä löydät projektikommenttikuvakkeen jokaisen projektinäkymän oikeasta yläkulmasta.
  2. Voit tarkastella tai lisätä projektikommentteja tai ladata tiedostoja klikkaamalla tai napauttamalla kuvaketta.
  3. Klikkaa Lisää kommentti (verkko, macOS tai Windows) tai napauta lähetä-nuolta (Android tai iOS) tallentaaksesi uuden kommentin.

Yhdistä Dropbox- ja/tai Google Drive -tilisi selataksesi tiedostoja ja liittääksesi niitä kommentteihin poistumatta Todoistista.

Lue lisää projektien jakamisesta ja yhteistyöstä.