Sovellukset

Yritys

Pidä tehtäväsi järjestyssä missä tahansa kaikilla laitteillasi. Kaikki pysyy ajan tasalla ja saatavilla, joten et koskaan kadota mitään.

Mobiililaitteellasi

• Lisää, suorita ja pidä kirjaa kaikista tehtävistä ja projekteista puhelimellasi tai tabletillasi.
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia tärkeistä tehtävistä (Premium/Business-ominaisuus).
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia yhteisprojektien muutoksista.
  • Lisää ja vastaa kommentteihin missä tahansa.

iOS

Android

Windows

Työpöydälläsi

• Käynnistä Todoist suoraan tehtäväpalkistasi/Dockista
  • Saat selkeän kokonaiskuvan tehtävistäsi ja projekteistasi.
  • Pidä se taustalla pysyäksesi kärryllä koko päivän ajan.

macOS

Windows

Selaimessasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä selainikkunasta käsin.
  • Lisää näppärästi verkkosivustoja tehtäviksi myöhempää tarvetta varten.

Chrome

Firefox

Safari

Sähköpostissasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä sähköpostiohjelmastasi.
  • Lisää näppärästi sähköposteja tehtäviksi, jotta et unohtaisi palata niihin myöhemmin..

Outlook

Gmail

Kellollasi

• Lisää, suorita ja pidä kirjaa kaikista tehtävistä ranteen heilahduksella.
  • Näyet tehtävä- ja projekti-ilmoitukset yhdellä silmäyksellä.

Apple Watch

Android Wear

Verkossa

Voit aina käyttää Todoistia verkkosovelluksen kautta osoitteessa todoist.com.