Todoist + Sähköpostisi

Yritys

Saavuta Inbox Zero -zen-hetkesi Todoistilla. Muunna sähköpostit tehtäviksi napin painalluksella ja älä koskaan unohda seurata tärkeitä viestejä.

Voit järjestää sähköpostisi Todoistilla kolmella tavalla:

• Lataa sovelluksemme Gmailille ja Outlookille
  • Sähköpostien uudelleen lähettäminen Todoistiin (vain Premium)
  • Käytä kolmannen osapuolen integraatiota

Gmail

Lataa Todoist-lisäosa Gmailille ja pääset käsiksi kaikkiin tehtäviisi suoraan Gmail-tilisi sisällä.

Voit nopeasti muuttaa sähköposteja tehtäviksi, jotka linkittävät takaisin alkuperäiseen sähköpostiviestiin, joten sinun ei tarvitse etsiä sitä myöhemmin. Avaa vain sähköpostin, jonka haluat muuntaa tehtäväksi ja klikkaa Todoist-painiketta, joka näkyy Gmail-postilaatikon yläosassa. Lisää sitten eräpäivä, jotta et unohda seurata.

Outlook

Lataa Todoist-lisäosa Outlookille ja pääset käsiksi kaikkiin tehtäviisi Outlook-tilisi sisällä.

Voit nopeasti muuttaa sähköposteja tehtäviksi, jotka linkittävät takaisin alkuperäiseen sähköpostiviestiin, joten sinun ei tarvitse etsiä sitä myöhemmin. Avaa vain haluamasi sähköpostin, jonka haluat muuntaa tehtäväksi ja klikkaa Todoist-painiketta, joka näkyy Outlook-postilaatikon yläosassa. Lisää sitten eräpäivä, jotta et unohda seurata.

Valitettavasti meillä ei vielä ole Outlook for macOS -laajennusta.

Sähköpostiviestien edelleen lähettäminen Todoistiin

Ei ole väliä, mitä sähköpostiohjelmaa käytät, voit lähettää sähköpostiviestejä Todoistiin sekä tehtävinä että kommentteina (tämä on Premium-ominaisuus).

Edelleen lähettäminen projekteihin

Voit muuntaa sähköpostiviestit tehtäviksi edelleen lähettämällä ne projektiin. Otsikko muuttuu tehtävän nimeksi ja viesti kommentiksi. Kaikki alle 25 Mt liitteet lisätään myös.

Projektin sähköpostiosoitteen hankkiminen:

1. Siirry verkkosovellukseen ja avaa projekti, johon haluat lähettää sähköpostia.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Lähetä sähköpostia projektiin.
  4. Klikkaa sähköpostiosoitteen vieressä olevaa Kopioi leikepöydälle.
  5. Aloita sähköpostiviestien edelleen lähettäminen kyseiseen osoitteeseen.

Voit myös lisätä eräpäiviä, tunnisteita, ja prioriteettitasoja suoraan sähköpostiohjelmastasi.

Eräpäivät

Sisällytä <date eräpäiväsi> joko sähköpostin aiheeseen tai viestiin. (Sinun on lisättävä sanadate ennen eräpäivän kirjoittamista.) Voit käyttää kaikkia Todoistin tuettuja päivämäärämuotoja, kuten <date joka päivä>.

Tunnisteet

Sisällytä tunnisteet (esim. @työ tai @email) joko sähköpostin aiheeseen tai viestiin.

Prioriteetit

Sisällytä p1, p2 tai p3 joko sähköpostin aiheeseen tai viestiin.

Kommenttien edelleen lähettäminen

Voit myös lähettää sähköpostiviestejä Todoistiin kommentteina. Täydellinen, kun tarvitset liittää tietoja nykyisiin tehtäviin tai projekteihin.

1. Klikkaa verkkosovelluksessa tehtävän tai projektin kommentitkuvaketta, johon haluat välittää sähköpostisi.
  2. Klikkaa sähköpostikuvaketta.
  3. Aloita sähköpostin lähettäminen annettuun osoitteeseen.

3. osapuolen sähköposti-integraatiot

Jos et käytä Gmailia tai Outlookia, on olemassa useita sähköpostisovelluksia, jotka ovat rakentaneet 3. osapuolen Todoist-integraatioita, jotta voit hallita sähköpostiviestejäsi tehtäväluettelosi kautta. Tutustu niihin: