Suoritettujen tehtävien katseleminen

Business

Todoist tallentaa kaikki suoritetut tehtävät, jotta voit helposti löytää ja etsiä kaikki suoritetut kohteet.

Suoritetut tehtävät löytyvät kahdesta paikasta:

1. Projektien sisältä, joissa näet kaikki tehtävät, jotka poistettiin suorittamisen jälkeen aktiivisesta tehtäväluettelosta. (Saatavilla kaikille käyttäjille)
  2. Todoist Karma -ikkunan kautta, josta näet kaikki suoritetut tehtävät kaikista projekteista kerralla (mukaan lukien joka kerta, kun olet suorittanut toistuvan tehtävän). (Saatavilla Premium- ja Business-käyttäjille)

Pääset suoritettuihin tehtäviin projektin kautta: Klikkaa tehtäväluettelon oikeassa alakulmassa olevaa pyöreää kellokuvaketta projektin sisällä.

Voit helposti hakea kaikki tehtävät, jotka on ehkä kuitattu vahingossa yksinkertaisesti postamalla ne suoritetuista. Kun ne on peruttu, ne lisätään takaisin aktiiviseen tehtäväluetteloosi. Lisätietoja tehtävien merkitsemisestä suorittamattomaksi.

Pääset suoritettuihin tehtäviin Karma-ikkunan kautta: Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist Karma -pistettä. Valitse ikkunasta Suoritetut tehtävät.

Kun olet Suoritetut tehtävät -näkymässä, voit etsiä tehtäviä monin eri tavoin, kuten projektin, päivämäärän ja ajan sekä yhteistyökumppanin mukaan. Voit myös tulostaa valmiit suoritetut klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa jakoavain/kynäkuvaketta.

Todoistin mobiilisovelluksissa löydät Suoritetut tehtävät -vaihtoehdon seuraamalla jompaakumpaa seuraavista kahdesta vaiheesta:

1. Napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta, kun olet projektin sisällä ja valitsemalla valikosta Suoritetut tehtävät.

Voit helposti hakea kaikki tehtävät, jotka on ehkä kuitattu vahingossa yksinkertaisesti postamalla ne suoritetuista. Kun ne on peruttu, ne lisätään takaisin aktiiviseen tehtäväluetteloosi. Lisätietoja tehtävien merkitsemisestä suorittamattomaksi.

2. Napauttamalla vasemmassa valikossa olevaa profiilikuvaasi ja valitsemalla Suoritetut tehtävät Todoist Karma -profiilissasi.

Windows 10 -sovelluksessa löydät Suoritetut tehtävät -vaihtoehdon seuraamalla jompaakumpaa seuraavista kahdesta vaiheesta:

1. Klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta, kun olet projektin sisällä ja valitsemalla valikosta Suoritetut tehtävät.

Voit helposti hakea kaikki tehtävät, jotka on ehkä kuitattu vahingossa yksinkertaisesti postamalla ne suoritetuista. Kun ne on peruttu, ne lisätään takaisin aktiiviseen tehtäväluetteloosi. Lisätietoja tehtävien merkitsemisestä suorittamattomaksi.

2. Klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi ja valitsemalla Tuottavuutesi ja sitten klikkaamalla Suoritetut tehtävät Todoist Karma -profiilissasi.