Prioriteetit

Yritys

Kaikki tehtävät eivät ole yhtä tärkeitä. Käytä prioriteettitasoja varmistaaksesi, että tärkeimmät asiat erottuvat luettelossa.

Voit antaa tehtävillesi yhden neljästä prioriteettitasosta – 1 on tärkein (merkitty punaisella) ja 4 vähiten tärkein (ei väriä).

Korkeimman prioriteetin tehtävät näkyvät päivittäisen tehtäväluettelon yläosassa Tänään- ja Seuraavat 7 päivää -näkymissä (tehtävät, joilla on eräpäivä ja kellonaika näkyvät ensin), joten tiedät tarkalleen, mitä tehdä ensin. Voit myös lajitella minkä tahansa projektiluettelosi prioriteetin mukaan.

Prioritettitason lisääminen tai muuttaminen

Kun lisäät tehtävän millä tahansa alustalla – verkkoversio, työpöytä tai mobiili – klikkaa tai napauta lippukuvaketta ja valitse haluamasi prioriteettitaso. Voit muuttaa prioriteettitasoa milloin tahansa muokatessa tehtävää.

Pikalisäys-pikavalinta

Jos haluat lisätä tehtävään prioriteetin vieläkin nopeammin, voit kirjoittaa p1, p2 tai p3 suoraan tehtäväkenttään. Todoist tunnistaa ja määrittää automaattisesti oikean prioriteettitason tallentaessa tehtävän.

Projektien järjestäminen prioriteetin mukaan

1. Avaa projekti, jonka haluat järjestää.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Järjestä prioriteetin mukaan.

1. Avaa projekti, jonka haluat järjestää.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sadepisarakuvaketta.
  3. Valitse Järjestä prioriteetin mukaan.

Työskentelemme edelleen, että ominaisuus saadaan toimimaan iOS:lla.

1. Avaa projekti, jonka haluat järjestää.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa three_dots.png-kuvaketta.
  3. Napauta Järjestys.
  4. Napauta Prioriteetin mukaan.

Voit käyttää myös pikavalintaa p järjestellääksesi nopeasti.