Älykkään päivämäärän tunnistuksen ottaminen käyttöön/poistaminen käytöstä

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Yritys

Todoistin älykäs Pikalisäys-toiminto tunnistaa, korostaa ja lisätä päivämäärät automaattisesti, kun kirjoitat ne tehtävänimiin.

Se on nopein tapa lisätä päivämäärät ja toistuvat päivämäärät tehtäviisi, mutta joskus päivämäärä on itse asiassa osa tehtävän nimeä. Esimerkiksi "Luo kuukausittain raportti", "kuukausittain" korostetaan automaattisesti toistuvana eräpäivänä. Ei hyvä.

Voit poistaa älykkään päivämäärän tunnistuksen tapauskohtaisesti painamalla delete- tai askelpalautin -näppäintä työpöydällä tai napauttamalla korostettua sanaa matkapuhelimella. Korostettu sana tai lause tulee sen sijaan osaksi tehtävän nimeä.

Jos haluat käyttää Todoistia ilman älykästä päivämäärän tunnistusta, voit myös poistaa ominaisuuden kokonaan käytöstä. Toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Yleinen-välilehti.
  4. Valitse pudotusvalikosta Kyllä, haluan käyttää älykästä päivämäärän tunnistusta tai Ei kiitos.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Älykäs syöttö -välilehti.
  4. Kytke Älykäs päivämäärän tunnistus -vaihtoehto päälle tai pois päältä.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta vasemmassa alakulmassa kohtaa Asetukst > Yleinen.
  3. Valitse tai poista valinta kohdasta Älykäs päivämäärän tunnistus.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  2. Valitse Yleiset asetuksissa.
  3. Kytke Älykäs päivämäärän tunnistus -vaihtoehto päälle tai pois päältä.