Karma

Yritys

Jos sitä ei mitattu ja visualisoitu kauniilla kaavalla, tapahtuiko se todella? Todennäköisesti. Mutta sen varalta on olemassa Todoist Karma.

Todoist Karman avulla voit seurata tuottavuutta ajan mittaan, visualisoida päivittäiset ja viikoittaiset trendit, asettaa tavoitteita ja haastaa itse parantamaan tuottavuuttasi. Näin se toimii:

Karma-pisteesi ja -tasosi

Näet nykyisen Karma-pisteesi Todoistin oikeasta yläkulmasta verkkoversiossa, macOS:ssa ja Windowsissa (vanha). Klikkaa pisteitä nähdäksesi nykyisen Karma-tasosi ja kuinka pitkällä olet seuraavasta tasosta.

Näet nykyisen Karma-pisteesi Todoistin oikeasta yläkulmasta Windows 10 -sovelluksessa. Klikkaa pisteitä nähdäksesi nykyisen Karma-tasosi ja kuinka pitkällä olet seuraavasta tasosta.

Näet nykyisen Karma-pisteesi Android-sovelluksen navigointivalikon yläosassa. Klikkaa pisteitä nähdäksesi nykyisen Karma-tasosi ja kuinka pitkällä olet seuraavasta tasosta.

Näet nykyisen Karma-pisteesi iOS-sovelluksen navigointivalikon yläosassa. Klikkaa pisteitä nähdäksesi nykyisen Karma-tasosi ja kuinka pitkällä olet seuraavasta tasosta.

Mitä enemmän pisteitä ansaitset, sitä korkeammalle Karma-tasosi nousee. (Tällä hetkellä on kahdeksan Karma-tasoa.)

Ansaitset Karmaa:

• Lisäät tehtäviä.
  • Suoritat tehtäviä ajoissa.
  • Lisäominaisuuksien käytöstä, kuten tunnisteita, toistuvia eräpäiviä ja muistutuksia.
  • Saavutat tavoitteesi koskien päivittäisen ja viikoittaisen tehtävämäärän.
  • Jatkuvien "putkien" saavuttamisesta useita päiviä/viikkoja peräkkäin.

Menetät Karmaa:

• Tehtävistä, jotka ovat yli 4 päivää myöhässä.

Voit kytkeä lomatilan, jotta et menetä pisteitä, kun olet poissa toimistosta.

Päivittäiset ja viikoittaiset trendit

Karma-valikossa näet sekä viimeisen viikon tuottavuustrendin että viikon aikana suorittamiesi tehtävien kokonaismäärän.

Tutustu pylväsdiagrammin värikoodattujen tehtävien päivittäiseen jakautumiseen, jotka olet suorittanut projektien mukaan. (Jos olet Premium, näet myös pylväsdiagrammin viikoittaisesta tuottavuudesta viimeisen kuukauden aikana.)

Harmaat pystysuorat viivat edustavat tavoitteesi tehtävien määrän, jotka haluat suorittaa päivittäin ja viikoittain. Karma-valikon alareunassa näet nykyiset päivittäiset ja viikoittain katkeamattomat putket, kuten pisimmät putket.

Karma-asetusten ja tavoitteiden mukauttaminen

Tee Karmasta itsellesi sopiva! Sinulla on mahdollisuus:

• Aseta päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet.
  • Valitse viikonpäivät, jotka eivät vaikuta karmaasi tai päivittäisiin/viikottaisiin putkeihin (kuten viikonloppuisin)
  • Kytke Karman lomatila päälle, jotta et rikkoisi putkejasi, kun olet poissa.
  • Poista Karma käytöstä kokonaan.
  1. Klikkaa Karma-pisteitä Todoistin oikeassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa Karman asetukset ja tavoitteet Karma-valikon alaosassa.
  3. Klikkaa, jos haluat tehdä haluamasi muutokset.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Karma oikeanpuoleisesta valikosta.
  3. Klikkaa, jos haluat tehdä haluamasi muutokset.
  1. Avaa menu_android.gif-navigointivalikko vasemmasta yläkulmasta.
  2. Napauta Asetukset valikon alareunasta.
  3. Napauta Karma.
  4. Napauta muokataksesi asetuksia, joita haluat muuttaa.
  1. Avaa navigointivalikko vasemmasta yläkulmasta.
  2. Napauta rataskuvaketta siirtyäksesi Asetuksiin.
  3. Napauta Karma.
  4. Napauta muokataksesi asetuksia, joita haluat muuttaa.