Karma

Business

AnsaisetKarma-pisteitä ja saavutat uusia Karma-tasoja, kun suoritat tehtäviä ajoissa.

Näet nykyisen Karma-pisteesi ja -tasosi valitsemalla Tuottavuusnäkymässä Karma-välilehden millä tahansa alustalla.

Ansaitset Karmaa:

• Lisäät tehtäviä.
  • Suoritat tehtäviä ajoissa.
  • Lisätoimintojen käyttämisestä, kuten tunnisteita, toistuvia eräpäiviä ja muistutuksia.

Ansaitset bonuskarmaa:

• Päivittäisten ja viikoittaisten tavoitteiden saavuttamisesta.
  • Uusien päivittäisten ja viikoittaisten putkien saavuttamisesta.

Menetät Karmaa:

• Tehtävistä, jotka ovat 4 tai useamman päivän myöhässä.
Voit ottaa loma-tilan käyttöön Karma-asetuksissa, jotta et menetä Karma-pisteitä tai putkeja lomaillessasi.

Saat lisätietoja Karma-tasoista ja mitkä toiminnot keräävät pisteitä klikkaamalla Tuottavuusnäkymästä Tietoja Karma-tasoista -painiketta:

Jos haluat nähdä, miten olet kerännyt Karma-pisteitä viimeisen viikon aikana, katso Karma-trendisi-kohta.

Jos haluat muuttaa Karma-asetuksia, päivittäisiä tavoitteita ja paljon muuta, käytä Tuottavuus-asetuksia.

UKK

K: Voinko ottaa Karman pois käytöstä?

V: Kyllä. Voit ottaa Karman käytöstä pois Tuottavuus-valikosta kytkemällä Karma-asetuksen pois päältä.

K: Kuinka voin estää tavoiteputkeni katkeamisen?

V: Jos sinulla on putki ja et halua menettää sitä, kun pidät lomaa, voit esimerkiksi ottaa Karman käytöstä pois.

Kun poistat Karman käytöstä, sinun oletetaan vielä täyttävän päivittäisen tehtävätavoitteen sinä päivänä. Joten poista Karma käytöstä päivänä, kun olet suorittanut päivittäisen tavoitteesi. Seuraavaa päivää ei lasketa putkeesi. Jos esimerkiksi vietät viikonloppua, voit aloittaa suorittamalla tavoitteesi perjantaina ja poistamalla sitten Karman käytöstä. Lauantaita ja seuraavia päiviä ei lasketa Karmaasi ennen kuin otat sen käyttöön.

Kun on aika palata lomalta, muista ottaa Karma käyttöön aikaisin aamulla, jotta päivittäinen tavoite saavutetaan. Jos esimerkiksi olet viettänyt viikonloppua ja haluat jatkaa putkeasi, kytke Karma päälle maanantaiaamuna ja saavuta päivittäinen tavoitteesi. Putkesi pysyy katkeamattomana.