Karma

Business

Kun olet onnistuneesti suorittanut tehtäviä ajoissa, ansaitset Karma-pisteitä ja saavutat uusia Karma-tasoja.

Näet nykyisen Karma-pisteesi ja -tasosi valitsemalla Tuottavuusnäkymässä Karma-välilehden millä tahansa alustalla.

Ansaitset Karmaa:

• Lisäät tehtäviä.
  • Suoritat tehtäviä ajoissa.
  • Lisätoimintojen käyttämisestä, kuten tunnisteita, toistuvia eräpäiviä ja muistutuksia.

Ansaitset bonuskarmaa kun sinä:

• Päivittäisten ja viikoittaisten tavoitteiden saavuttamisesta.
  • Uusien päivittäisten ja viikoittaisten putkien saavuttamisesta.

Menetät Karmaa:

• Tehtävistä, jotka ovat 4 tai useamman päivän myöhässä.
Voit ottaa loma-tilan käyttöön Karma-asetuksissa, jotta et menetä Karma-pisteitä tai putkeja, kun olet lomalla.

Saat lisätietoja Karma-tasoista ja mitkä toiminnot ansaitsevat pisteitä klikkaamalla Tuottavuusnäkymästä Tietoja Karma-tasoista -painiketta:

Katso, kuinka olet kerännyt Karma-pisteitä viimeisen viikon aikana katsomalla Karma-tendisi.

Jos haluat muuttaa Karma-asetuksia, päivittäisiä tavoitteita ja paljon muuta, käytä Tuottavuus-asetuksia.

UKK

K: Voinko ottaa Karman pois käytöstä?

V: Kyllä. Voit ottaa Karman käytöstä pois Tuottavuus-valikosta kytkemällä Karman pois päältä.

K: Kuinka voin estää tavoiteputkeni katkeamista?

V: Jos sinulla on putki ja et halua menettää sitä, kun pidät lomaa, voit esimerkiksi ottaa Karman käytöstä pois.

Kun poistat Karma-toiminnon käytöstä, sinun odotetaan vielä täyttävän päivittäisen tehtävätavoitteen sinä päivänä. Joten poista Karma käytöstä päivänä, kun olet suorittanut päivittäisen tavoitteesi. Seuraavaa päivää ei lasketa putkeesi. Jos esimerkiksi vietät viikonloppua, voit aloittaa suorittamalla tavoitteesi perjantaina ja poistamalla sitten Karman käytöstä. Lauantaina ja peräkkäisiä päiviä ei lasketa Karmaasi, ennen kuin otat sen käyttöön.

Kun on aika palata lomalta, muista ottaa Karma käyttöön aikaisin aamulla päivällä, jolloin päivittäinen tavoite saavutetaan. Jos esimerkiksi olet viettänyt viikonloppua ja haluat jatkaa putkeasi, kytke Karma päälle maanantaiaamuna ja saavuta päivittäinen tavoitteesi. Putkesi pysyy keskeytymättömänä.