Beta-testausohjelmaan liittyminen

Business

Rakastatko uusien ominaisuuksien testaamista? Haluatko antaa palautetta ja auttaa tekemään Todoistista entistä paremman? Liity beta-testausyhteisöömme!

Beta-sovellukset saattavat olla epävakaampia kuin julkisesti julkistetut versiot. Tämä tarkoittaa, että sovellus saattaa kaatua tai jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla.

Näin voit liittyä:

1. Siirry Todoistin Asetuksiin.
  2. Klikkaa vasemmalla puolella olevaa Yleinen-välilehteä.
  3. Selaa alareunaan ja kytke Beta-pääsy päälle.

Liity Windows 10:n beta-ohjelmaan lataamalla Todoist Preview -sovellus täältä.

Liity Androidin beta-testausohjelmaan seuraavasti:

1. Siirry tähän linkkiin.
  2. Klikkaa Ryhdy testaajaksi -painiketta.

Jos Todoist-sovellus on jo asennettu Android-laitteellesi, saat beta-versiota koskevan päivityksen pian. Jos sinulla ei ole asennettuna Todoist-sovellusta, lataa se ensin Google Play Kaupasta. Saat beta-versiota koskevan päivityksen. (Päivityksen saaminen voi kestää muutaman tunnin.)

Voit lähteä beta-testausohjelmasta ja siirtyä julkiseen versioon milloin tahansa poistamalla testiversion ja asentamalla sovelluksen uudelleen Google Play Kaupasta. Kun olet lähtenyt testausohjelmasta, se saattaa kestää muutaman tunnin, ennen kuin voit ladata sovelluksen julkisen version.

Voit liittyä iOS:n beta-testausohjelmaan täyttämällä tämän lomakkeen. Tiimimme lisää sinut heti, kun uusia beta-testauspaikkoja avautuu.

Jos haluat poistua iOS:n beta-testausohjelmasta, toimi seuraavasti:

1. Avaa TestFligh-ohjelma.
  2. Valitse Todoist.
  3. Valitse alareunasta Stop testing.

Kun käytät Todoistin beta-versiota, lähetä palaute, vikailmoitus ja ehdotus osoitteeseen support@todoist.com. Arvostamme apuasi!