Sirin käyttäminen Todoistin kanssa

Yritys

Sanele tehtävät ja pysy ajan tasalla siitä, mitä sinun täytyy tehdä käyttäen vain ääntäsi. Siri voi lisätä tehtäviä ja etsiä puolestasi minkä tahansa tarvitsemasi tehtävänäkymän.

Tehtävien lisääminen Sirillä

Voit lisätä tehtäviä pyytämällä Sirin paikalle ja käyttämällä luonnollista kieltä tehtävien lisäämiseen. Voit käyttää muutamia lauseita varmistaaksesi, että Siri ymmärtää, mitä haluat tehdä:

• Lisää [tehtävän nimi] apissa Todoist
  • Lisää tehtävä nimeltä [tehtävän nimi] apissa Todoist
  • Muistuta minua [tehtävän nimi] apissa Todoist

Voit myös lisätä eräpäivän ja ajan ja/tai projektin mihin tahansa tehtävään käyttämällä äänikomentoja:

• Lisää [tehtävän nimi] [eräpäivä ja aika] apissa Todoist
  • Lisää [tehtävän nimi] [projektin nimi] listaan apissa Todoist

Kun tarkastelet tai lisäät tehtäviä projekteihin, sinun on käytettävä sanaa "lista" projektin nimen jälkeen. Siri ei vielä ymmärrä sanaa "projekti".

Esimerkiksi:

• Muistuta minua soita Jounille huomenna klo 17 apissa Todoist
  • Lisää osta maitoa ruokaostokset-listaan apissa Todoist
  • Lisää lähde lenkille apissa Todoist

Kun lisäät tehtävän ilman projektia, se lisätään Todoistin Yleiset-projektiin.

Tehtävien tarkasteleminen Sirin avulla

Voit pyytää Siriä näyttämään tehtäväluettelon päivämäärän, projektin tai molempien mukaan. Tässä on muutamia esimerkkejä äänikomennoista, joita voit käyttää:

• Näytä kaikki tehtävät tältä päivältä apissa Todoist
  • Näytä kaikki tehtävät seuraavien 7 päivän aikana apissa Todoist
  • Näytä kaikki tehtävät tältä päivältä 10 ja 12 välisenä aikana apissa Todoist
  • Näytä ostoslista apissa Todoist

Kuten huomasit, sinun on sanottava "apissa Todoist" minkä tahansa pyynnön loppuun, jotta hän ymmärtäisi, mitä haluat tehdä.

UKK

K: Voinko käyttää Siriä Todoistin kanssa iOS 10:ssä?

V: Sirin käyttäminen Todoistin kanssa toimii vain iOS 11:ssä tai uudemmissa.

K: Siri ei ymmärrä minua vaikka käytän oikeita lauseita!

V: Joskus Siri voi olla hieman arvaamaton. Sinun kannattaa yrittää lausua Todoistin "Tah-do-ist". Kokeile muuttaa puhenopeuttasi ja tiedosta, että Siri oppii, vaikka se voi viedä aikaa.

K: Voinko käyttää Siriä Todoistin kanssa muilla kielillä?

V: Voit käyttää Todoistia Sirin kanssa kaikilla tuetuilla kielillä. Joskus toimivuus voi olla hieman arvaamatonta, ja saatat joutua muuttamaan "Todoist"-sanan ääntämistä tai puheen nopeutta ja äänensävyä.

Jos kielesi on tuettu, mutta Siri ei ymmärrä sinua, voit selvittää, miten voit lisätä tehtäviä omalla kielelläsi hyödyntämällä Applen tukisivun puolivälissä olevilla esimerkkilausekkeilla. Voit myös selvittää, miten voit tarkastella tehtäviä käyttämällä tämän sivun esimerkkilauseita.

K: Voinko käyttää Siriä Mac- tai Apple Watch -sovellusten kanssa?

V: Et vielä, mutta pysy kuulolla.

K: Voinko nähdä lisää esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä ei?

Tässä on kätevä luettelo siitä, mikä toimii ja mikä ei.