Useiden tehtävien valitseminen ja hallinnointi

Yritys

Useiden tehtävien valitseminen samanaikaisesti on kätevä tapa uudelleenajoittaa, määrittää prioriteettitasoja, siirtää tai erämuokata tehtäviä, jotta voit keskittyä tärkeimpiin asioihin. Näin voit tehdä sen:

1. Paina tehtävänäkymässä Ctrl (Windows) tai Cmd (macOS) ja klikkaa tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi ne. Valitse useita tehtäviä pitämällä Shift-näppäin painettuna. Valitut tehtävät korostetaan keltaisella.
  2. Valitse yläreunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
    • Klikkaa Ajoita ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Siirrä projektiin siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
    • Klikkaa Prioriteetti asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
    • Klikkaa Arkistoi (kohdassa Lisää) arkistoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Monista (kohdassa Lisää) monistaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Poista (kohdassa Lisää) poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Lisää tunniste (kohdassa Lisää) lisätäksesi tunnisteen kaikkiin valittuihin tehtäviin.
    • Klikkaa Poista tunniste (kohdassa Lisää) poistaaksesi tunnisteen kaikista valituista tehtävistä.

1. Napauta missä tahansa tehtävänäkymässä tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi ne. Valitut tehtävät korostetaan harmaalla.
  2. Valitse alareunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
  • Napauta vasemmassa alareunassa olevaa valintaruutu-kuvaketta suorittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta oikeassa alareunassa olevaa kalenteri-kuvaketta ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kansio-kuvaketta siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
  • Napauta henkilö-kuvaketta delegoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta lippu-kuvaketta asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta > Poista poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.

1. Napauta minkä tahansa tehtävänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa useita kohteita.
  3. Napauta tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi ne. Valitut tehtävät korostetaan harmaalla.
  4. Valitse alareunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
  • Napauta valintaruutu-kuvaketta suorittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kalenteri-kuvaketta ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta lippu-kuvaketta asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
  • Napauta henkilö-kuvaketta delegoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kolmen pisteen kuvaketta > Siirrä siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
  • Napauta kolmen pisteen kuvaketta > Poista poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Paina Ctrl + m aktivoidaksi valintatilan.
  3. Valitse kaikkien tehtävien valintaruudut, jotka haluat muuttaa.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa toimintoa, jota haluat käyttää kaikkiin valittuihin tehtäviin:
    • Voit ajoittaa tehtävät klikkaamalla kalenterikuvaketta.
    • Voit asettaa tai muuttaa tehtävin prioriteettitasoa klikkaamalla lippukuvaketta.
    • Voit suorittaa tehtävät klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Suorita.
    • Voit siirtää tehtävät toiseen projektiin klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Siirrä.
    • Voit poistaa tehtävät klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Poista.windows.gif