Useiden tehtävien valitseminen ja hallinnointi

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Useiden tehtävien valitseminen samanaikaisesti on kätevä tapa uudelleenajoittaa, määrittää prioriteettitasoja, siirtää tai erämuokata tehtäviä, jotta voit keskittyä tärkeimpiin asioihin. Näin voit tehdä sen:

  1. Paina tehtävänäkymässä Ctrl (Windows) tai Cmd (macOS) ja klikkaa tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi valinnan. Valitse useita tehtäviä pitämällä Shift painettuna. Valitut tehtävät korostetaan keltaisella.
  2. Valitse yläreunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
    • Klikkaa Ajoita-painiketta ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Siirrä projektiin -painiketta siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
    • Klikkaa Prioriteetti-painiketta asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
    • Klikkaa Delegoi-painiketta (Lisää-kohdassa jaetuissa projekteissa) delegoidaksesi valitut tehtävät tiimijäsenelle.
    • Klikkaa Arkistoi-painiketta (Lisää-kohdassa) arkistoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Monista-painiketta (Lisää-kohdassa) monistaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Poista-painiketta (Lisää-kohdassa) poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.
    • Klikkaa Lisää tunniste-painiketta (Lisää-kohdassa) lisätäksesi tunnisteen kaikkiin valittuihin tehtäviin.
    • Klikkaa Poista tunniste -painiketta (Lisää-kohdassa) poistaaksesi tunnisteen kaikista valituista tehtävistä.

web.gif

  1. Napauta tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi valinnan missä tahansa tehtävänäkymässä. Valitut tehtävät korostetaan harmaalla.
  2. Valitse alareunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
  • Napauta vasemmassa alareunassa olevaa valintaruutukuvaketta suorittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta oikeassa alareunassa olevaa kalenterikuvaketta ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kansiokuvaketta siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
  • Napauta henkilökuvaketta delegoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta lippukuvaketta asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta > Poista poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.

android.gif

  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta missä tahansa tehtävänäkymässä.
  2. Valitse Muokkaa useita kohteita.
  3. Napauta tehtäviä valitaksesi/poistaaksesi valinnan. Valitut tehtävät korostetaan harmaalla.
  4. Valitse alareunassa näkyvästä palkista toiminto, jonka haluat suorittaa kaikille valituille tehtäville:
  • Napauta valintaruutukuvaketta suorittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kalenterikuvaketta ajoittaaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta lippukuvaketta asettaaksesi tai muuttaaksesi kaikkien valittujen tehtävien prioriteettia.
  • Napauta henkilökuvaketta delegoidaksesi kaikki valitut tehtävät.
  • Napauta kolmen pisteen kuvaketta > Siirrä siirtääksesi kaikki valitut tehtävät toiseen projektiin.
  • Napauta kolmen pisteen kuvaketta > Poista poistaaksesi kaikki valitut tehtävät.

ios.gif

  1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Paina Ctrl + m aktivoidaksi valintatilan.
  3. Valitse kaikkien tehtävien valintaruudut, jotka haluat muuttaa.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa toimintoa, jota haluat käyttää kaikkiin valittuihin tehtäviin:
    • Voit aikatauluttaa tehtävät klikkaamalla kalenterikuvaketta.
    • Määritä tai muuta tehtävien prioriteettitasoa klikkaamalla prioriteettilippua.
    • Voit delegoida valitut tehtävät tiimijäsenelle klikkaamalla henkilökuvaketta.
    • Voit suorittaa tehtävät klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Suorita.
    • Voit siirtää tehtävät toiseen projektiin klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Siirrä.
    • Voit poistaa tehtävät klikkaamalla toimintakuvaketta (3 horisontaalista pistettä) ja valitsemalla Poista.windows.gif