Todoistin käyttäminen Slackin kanssa

Business

Mikä on Slack?

Slack on pilvipohjainen työryhmien viestintätyökalu. Se tarjoaa keskusteluryhmiä (kanavia), jotka ovat järjestetty aiheen mukaan sekä mahdollisuuden keskustella yksityisryhmissä ja -viesteillä. Kaikki Slackin sisältö on haettavissa, mukaan lukien keskustelut, linkit, tiedostot ja jäsenet.

Miten Todoist/Slack-integraatio toimii?

Tämän integraation ansiosta voit luoda uuden Todoist-tehtävän suoraan Slack-kanavassa tai yksityisviestissä.

Kuinka Todoist yhdistetään Slackin kanssa?

1. Vieraile osoitteessa https://todoist.com/slack/begin tai klikkaa Slack-painiketta:
    Add to Slack
  2. Klikkaa tiimisi nimeä.
  3. Klikkaa Authorize-painiketta ja kirjaudu Todoist-tiliisi, jos et ole jo tehnyt niin.

Miten Todoist/Slack-integraatiota käytetään?

Voit käyttää tätä integraatiota kirjoittamalla uuden Todoist-tehtävän Slackissa kirjoittamalla "/todoist"-komennon. Esimerkiksi "/todoist Tapaa Joonas huomenna p1 @tärkeä #tapaamiset +EllaLehto" lisää automaattisesti 1. prioriteetin tehtävälle "Tapaa Joonas", jonka eräpäivä on huomenna sekä merkitty tärkeäksi Tapaamiset-projektissasi ja delegoitu Ella Lehdolle. Huomaa, että Tapaamiset-projekti pitäisi olla olemassa sekä jaettu Ella Lehdon kanssa, muutoin "+EllaLehto"-teksti säilyy osana tehtävän nimeä.