Todoistin käyttäminen Slackin kanssa

Business

Mikä on Slack?

Slack on pilvipohjainen työryhmien viestintätyökalu. Se tarjoaa keskusteluryhmiä (kanavia), jotka ovat järjestetty aiheen mukaan sekä mahdollisuuden kesksutella yksityisryhmissä ja yksityisviesteillä. Kaikki Slackin sisältö on haettavissa, mukaan lukien keskustelut, linkit, tiedostot ja jäsenet.

Miten Todoist/Slack-integraatio toimii?

Tämän integraation ansiosta voit luoda uuden Todoist-tehtävän suoraan Slack-kanavassa tai yksityisviestissä.

Kuinka Todoist yhdistetään Slackin kanssa?

1. Vieraile osoitteessa https://todoist.com/slack/begin tai klikkaa Slack-painiketta:
    Add to Slack
  2. Klikkaa tiimisi nimeä.
  3. Klikkaa Authorize-painiketta ja kirjaudu Todoist-tiliisi, jos et ole jo tehnyt niin.

Miten Todoist/Slack-integraatiota käytetään?

Voit käyttää tätä integraatiota kirjoittamalla uuden Todoist-tehtävän Slackissa kirjoittamalla "/todoist"-komennot. Esimerkiksi "/todoist Tapaa Joonas huomenna p1 @tärkeä #tapaamiset +EllaLehto" lisää automaattisesti 1. prioriteetin tehtävälle "Tapaa Joonas", jonka eräpäivä on huomenna sekä merkitty tärkeäksi Tapaamiset-projektissasi ja delegoitu Ella Lehdolle. Huomaa, että Tapaamiset-projekti pitäisi olla olemassa sekä jaettu Ella Lehdon kanssa, muutoin "+EllaLehto"-teksti säilyy osana tehtävän nimeä.