Todoistin käyttäminen Zapierin kanssa

Business

Mikä on Zapier?

Zapier on automaatiotyökalu, jonka avulla voit luoda työnkulkuja eri sovellusten ja palveluiden välillä.

Miten Todoist/Zapier-integraatio toimii?

Zapierin avulla voit yhdistää Todoistin yli 500 sovelluksen kanssa, kuten Evernote, Google Kalenteri ja Twitter. Voit luoda "zapeja", kuten suoritettujen tehtävien tallentaminen Evernoteen, tehtävien lisääminen Google Kalenteriin, tehtävien synkronointi Podiosta Todoistiin ja paljon muuta.

Tutki ja määritä Todoist-zapeja Todoistin Zapbook-sivulla.

Kuinka Todoist yhdistetään Zapierin kanssa

1. Avaa https://zapier.com/zapbook/todoist.
  2. Klikkaa Make a zap with Todoist -painiketta.
  3. Määritä Todoist-triggeri. Sinua pyydetään yhdistämään Todoist-tilisi ja myöntämään Zapierille lupa käyttää tilissäsi olevia tietoja. Valtuuta jatkaaksesi.

Todoist/Zapier-integraation käyttäminen

Muita toimenpiteitä ei tarvita. Integraatio toimii täysin automaattisesti.

Tunnettuja ongelmia liittyen integraatioon

Uuden tehtävän luominen kyselyn avulla ei tunnista toistuvia tehtäviäni

Toistuvat tehtävät toimivat vain triggerinä ensimmäisen kerran. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista triggeröidä toistuvia tehtäviä.

Miksi merkintäni eivät näy tehtävässäni?

Merkinnät ja liitteet ovat Premium-ominaisuuksia Todoistissa, joten sinun on ostettava Todoist Premium, jotta Zap voi siirtää merkinnät.