Projektin värin vaihtaminen

Yritys

Piristä ja järjestä Todoistisi värikoodaamalla projektisi. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin sen projektin kohdalle, jonka haluat muuttaa, ja klikkaa kolmen pisteen kuvaketta, joka näkyy nimen oikealla puolella.
  2. Valitse Muokkaa projektia pudotusvalikosta.
  3. Klikkaa projektin nimen vierestä väripistettä ja valitse haluamasi väri.
  4. Klikkaa Tallenna.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Kosketa projektiluettelon alaosasta Hallitse projekteja.
  3. Napauta projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  4. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.
  5. Napauta lähetyskuvaketta oikeassa yläkulmassa.

1. Pyyhkäise projektin nimeä, jonka väriä haluat vaihtaa oikealta vasemmalle.
  2. Napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta väripistettä ja valitse haluamasi väri.

1. Napauta projektia, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Muokkaa projektia pudotusvalikosta.
  4. Napauta haluamaasi värineliöä.
  5. Klikkaa Tallenna.