Kommentin tai tiedoston lisääminen projektiin

Business

Projektikommentit ovat liitetty koko projektiin yhden tehtävän sijasta. Voit säilyttää tärkeimmät tiedot tai tiedostot järjestyksessä siellä. Erityisen kätevä tapa pitää kaikki ajan tasalla jaetussa projekteissa.

1. Avaa projekti vasemmanpuoleisesta valikosta.
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplakuvaketta.comments-web-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Jos haluat, liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitin- tai mikrofonikuvaketta äänikommentin äänittämiseen.
  5. Jos olet jaetussa projektissa, voit muuttaa, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi.comments-web-notify.jpg
  6. Kun olet valmis, klikkaa Lisää kommentti.
  1. Avaa projekti vasemmanpuoleisesta valikosta.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplakuvaketta.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Jos haluat, liitä tiedosto napauttamalla paperiliitinkuvaketta.
  5. Jos olet jaetussa projektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi.comments-windows-notify.jpg
  6. Kun olet valmis, klikkaa tai napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta valikossa mitä tahansa projektia avataksesi sen.
  3. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplakuvaketta.comments-android-project-comment.jpg
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Napauta paperiliitinkuvaketta, jos haluat ladata tiedoston tai äänittää äänikommentin.
  6. Jos olet jaetussa projektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-android-notify2.jpg
  7. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplakuvaketta.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Napauta paperiliitinkuvaketta, jos haluat ladata tiedoston tai äänittää äänikommentin.
  5. Jos olet jaetussa projektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-ios-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta Lähetä.