Kommentin tai tiedoston lisääminen projektiin

Yritys

Projektikommentit ovat liitetty koko projektiin yhden tehtävän sijasta. Voit säilyttää tärkeimmät tiedot tai tiedostot järjestyksessä siellä. Erityisen kätevä tapa pitää kaikki ajan tasalla yhteisprojekteissa.

1. Avaa projekti vasemmanpuoleisesta valikosta.
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa puhekuplakuvaketta.comments-web-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Jos haluat, liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitinkuvaketta tai mikrofonikuvaketta äänikommentin äänittämiseen.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit muuttaa, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi. comments-web-notify.jpg
  6. Kun olet valmis, klikkaa Lisää kommentti.
  1. Avaa projekti vasemmanpuoleisesta valikosta.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa puhekuplakuvaketta.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Jos haluat, liitä tiedosto napsauttamalla paperiliitinkuvaketta.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi. comments-windows-notify.jpg
  6. Kun olet valmis, klikkaa tai napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta valikossa mitä tahansa projektia sen avaamiseksi.
  3. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa puhekuplakuvaketta.comments-android-project-comment.jpg
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Napauta paperiliitinkuvaketta, jos haluat ladata tiedoston tai äänittää äänikommentin.
  6. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-android-notify2.jpg
  7. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta projektin nimeä sen avaamiseksi.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa puhekuplakuvaketta.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Napauta paperiliitinkuvaketta, jos haluat ladata tiedoston tai äänittää äänikommentin.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-ios-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta Lähetä.