Todoist + Kalenterisi

Business

Todoist-kalenterisyötteillä näet kaikki aikataulutetut tehtävät kalenterisovelluksessasi – Google Kalenteri, iCalendar, Outlook-kalenteri ja muut kalenterit, joiden avulla voit tilata URL-syötteen.

Jos käytät Google Kalenteria, meillä on erillinen reaaliaikainen, kaksisuuntainen integraatio sinulle. Toisin kuin kalenteriesyötteissä, Google Kalenterissa tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti takaisin Todoistiin. Lue lisää.

Tehtävät, joilla on vain eräpäivä, näkyvät koko päivän tapahtumina. Kun taas tehtävät, joilla on eräpäivänä ja kellonaika, näkyvät yhden tunnin lohkoina kalenterissasi. (Tällä hetkellä ei ole mahdollista vaihtaa tehtävän kestoa.)

Todoist voidaan liittää kalenteriin kahdella tavalla:

Tilin kalenterisyöte synkronoi kaikkien projektien tehtävät, joilla on eräpäivä ja/tai kellonaika. Uusi "Todoist"-kalenteri luodaan valitsemassasi kalenterisovelluksessa.

Projektin kalenterisyötteen avulla voit valita yhden projektin, joka synkronoidaan kalenterisi kanssa. Uusi kalenteri luodaan jokaiselle uudelle projektille, jotka yhdistät. Voit jopa jakaa kalenterisyötteitä työtovereiden, asiakkaiden, perheenjäsenten tai ystävien välillä.

Tällä hetkellä kalenterisyötteiden synkronointi toimii yksisuuntaisesti. Todoistissa tehdyt muutokset näkyvät kalenterissasi, mutta kalenterissa tehdyt muutokset eivät näy Todoistissa.

Kalenterin liittäminen Todoistin kanssa

Tilin kalenterisyöte

1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Siirry Integraatiot-välilehteen, klikkaa Apple- tai Outlook-kalenteria ja noudata tilausohjeita.
  4. Voit tilata Google Kalenterin klikkaamalla kalenterisyötteen URL-osoitteen vieressä olevaa Kopioi leikepöydälle -linkkiä.
  5. Avaa Google Kalenteri.
  6. Klikkaa vasemmalta "Omat kalenterit" -kohdan yläpuolelta + (Lisää muita kalentereita).
  7. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri ohjeiden mukaan.
Valitettavasti tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Windows 10:ssä. Tutkimme sitä ja toivomme, että voimme lisätä sen tulevaisuudessa.
  1. Siirry osoitteeseen https://todoist.com ja kirjaudu Todoistiin.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Siirry Integraatiot-välilehteen.
  5. Valitse ja kopioi kalenterisyötteen URL-osoite.
  6. Avaa Asetukset-sovellus Apple-laitteellasi.
  7. Selaa alaspäin ja napauta Tilit ja salasanat > Lisää Tili > Muu > Lisää tilattu kalenteri.
  8. Liitä aiemmin kopioitu URL-osoite.
  9. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Seuraava-painiketta.
  10. Nimeä halutessasi kalenteri uudelleen ja napauta sitten Valmis-painiketta.

Kun avaat iOS:n Kalenterin ja napautat saatavilla olevia kalentereita, sinun pitäisi nähdä juuri lisätty iCal-syötetilaus Tilatut-osion alapuolella.

Vielä ei ole mahdollista tilata kalenterisyötettä Android-laitteellasi. Voit silti noudattaa ohjeita tilataksesi Todoistin kalenterisyötteen verkkoversiosta. Uusi Todoist-kalenteri synkronoituu myös mobiilisovelluksen kanssa.

Projektin kalenterisyöte

1. Avaa projekti, jota haluat tarkastella kalenterissasi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Projektin kalenterisyöte.
  4. Klikkaa Apple- tai Outlook-kalenteria ja noudata tilausohjeita.
  5. Voit tilata Google Kalenterin klikkaamalla kalenterisyötteen URL-osoitteen vieressä olevaa Kopioi leikepöydälle -linkkiä.
  6. Avaa Google Kalenteri.
  7. Klikkaa vasemmalta "Omat kalenterit" -kohdan yläpuolelta + (Lisää muita kalentereita).
  8. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri ohjeiden mukaan.

Tällä hetkellä voit tilata vain kalenterisyötteen verkkoversiossa, macOS:ssa tai Windowsissa (vanha). Olemme pahoillamme siitä!