Projektimallien tuominen/vieminen

Business

Tarkistusluetteloiden tiedetään pelastaneen monia unohdettuja tehtäviä ja siihen liittyviltä päänsäryiltä. Varmista, että sinä ja/tai tiimisi ette koskaan unohda tärkeintä vaihetta matkan varrella luomalla omia projektimalleja.

Voit luoda ja käyttää projektimalleja .csv-tiedostoina tai verkkolinkkeinä, jotka voit helposti jakaa kenen tahansa kanssa. Näin se toimii:

Voit myös helposti monistaa tehtäviä projektissa.

Voit luoda vain projektimallipohjia verkkoversiossa tai työpöytäsovelluksissa. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteessa.

Projektimallien luominen

1. Avaa projekti, jonka haluat monistaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse "Vie mallina".
  4. Valitse, haluatko tallentaa mallin .csv-tiedostona tai jaettavana verkkolinkkinä.
  1. Avaa projekti, jonka haluat monistaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Vie malliina.
  4. Valitse, haluatko tallentaa mallin .csv-tiedostona tai jaettavana verkkolinkkinä.

Projektimallisi on tarkka alkuperäiskappale, joka sisältää kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Sinulla on mahdollisuus käyttää "Käytä suhteellisia päivämääriä" mallissasi. Tämä tarkoittaa, että päivämäärät, kuten "huomenna" tai "5 päivän kuluessa" asetetaan sen mukaan, kun olet tuonut mallin uudeksi projektiksi. Jos esimerkiksi luot uuden projektin ja tuot mallin 5. toukokuuta, kaikki tehtävät, joiden eräpäivä on "huomenna", on suoritettava 6. toukokuuta.

Projektimallien tuonti jaettavasta verkkolinkistä

1. Klikkaa projektiluettelon verkkolinkkiä, jonka haluat luoda uudelleen (katso edellä oleva vaihe 4).
  2. Klikkaa Tuo.

Projektiluetelon alareunaan ilmestyy uusi projekti, joka sisältää kaikki alkuperäisen projektin tehtävät – mukaan lukien kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Voit myös tuoda mallin olemassa olevaan projektiin tuontisivun pudotusvalikosta.

Projektimallien tuonti .csv-tiedostosta

1. Luo uusi projekti – tai avaa olemassa oleva projekti – tuodaksesi mallisi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse .csv-tiedostomalli tietokoneeltasi (katso edellä oleva vaihe 4).

1. Luo uusi projekti – tai avaa olemassa oleva projekti – tuodaksesi mallisi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa projektitoimintojen wrench.png-kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse .csv-tiedostomalli tietokoneeltasi (katso edellä oleva vaihe 4).

Projektiin lisätään kaikki alkuperäisen projektin tehtävät – mukaan lukien kaikki eräpäivät, kommentit ja tiedostot.

Voit myös luoda projektimallin vieläkin nopeammin vetämällä ja pudottamalla .csv-tiedoston suoraan olemassa olevaan projektiin.