"Virheellinen tai puuttuva CSRF-tunnus" -virhesanoma

Yritys

Jos näet tämän virhesanoman, kun kirjaudut Todoist-tiliisi, ei syytä paniikkiin – on olemassa yksinkertaisia ratkaisuja riippuen siitä, mitä selainta käytät.

"Virheellinen tai puuttuva CSRF-tunnus" -sanoma tarkoittaa, että selaimesi ei voinut luoda suojattua evästettä tai ei voinut käyttää kyseistä evästettä kirjautumisen valtuuttamiseksi. Tämä voi johtua mainoksen tai komentosarjan estolaajennuksesta mutta myös selaimesta, jos evästeiden asettaminen ei ole sallittua.

Voit ratkaista tämän ongelman noudattamalla seuraavia ohjeita.

Chrome

1. Avaa Chromen Asetukset.
  2. Selaa alareunaan ja valitse Lisäasetukset.
  3. Klikkaa Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa Sisältöasetukset -painiketta.
  4. Klikkaa  Evästeet.
  5. Klikkaa Salli-kohdan vieressä olevaa Lisää-painiketta. Kirjoita [*.]https://todoist.com ja klikkaa “Lisää”. Kirjoita sitten [*.]https://cloudfront.net ja klikkaa “Lisää”.
  6. Etsi Kaikki evästeet ja sivuston tiedot -osiosta todosoit ja poista kaikki Todoistiin liittyvät merkinnät.
  7. Käynnistä Chrome uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.

Firefox

1. Siirry Firefoxin Asetuksiin> -> Tietosuoja ja turvallisuus -valikko.
  2. Valitse Historia-osiosta avattavasta valikosta "Valitut historiatiedot".
  3. Klikkaa Poikkeukset ja salli https://todoist.com ja https://cloudfront.net.
  4. Vieritä alaspäin Sivustojen tallentamat tiedot -kohtaan ja klikkaa sen vieressä olevaa Asetukset-painiketta.
  5. Etsi "todoist" ja poista kaikki merkinnät.
  6. Käynnistä Firefox uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.

Jos tämä ei yksinään auta, ota käyttöön 3. osapuolen evästeet kohdassa 2 mainitussa valikossa.

Safari

1. Avaa Safarin Asetukset navigointipalkin avattavasta valikosta tai kirjoittamalla Cmd + , (⌘ + ,).
  2. Klikkaa Yksityisyys-välilehteä ja varmista, että "Evästeet ja verkkosivustojen data" on asetettu joko "Salli aina" tai "Salli vain sivustoilta, joilla käyn".
  3. Klikkaa Verkkosivustojen datan hallitseminen -painiketta nähdäksesi kaikki paikallisesti tallennetut verkkosivustot.
  4. Etsi "Todoist" ja poista kaikki Todoistiin liittyvät merkinnät.
  5. Käynnistä Safari uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.