Kielen vaihtaminen

Business

Jos puhut englantia, kiinaa, tanskaa, hollantia, suomea, ranskaa, saksaa, venäjää, italiaa, japania, koreaa, norjaa, puolaa, portugalia, espanjaa, ruotsia tai turkkia, Todoist osaa samaa kieltä kanssasi.

Jos kieltäsi ei ole vielä saatavilla, ei hätää! Pyrimme jatkuvasti tukemaan useampia kieliä ja toivomme, että kielesi on pian tuettu.

Voit muuttaa kieliasetuksia Todoistissa seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa vasemmalla puolella oleva Yleinen-väilehti.
  3. Klikkaa nykyisen kielen vieressä olevaa muokkaa-painiketta.
  4. Valitse haluamasi kieli.

Windows 10:ssä, Androidissa ja iOS:ssä käytämme järjestelmän kieltä. Jos haluat käyttää toista kieltä, voit vaihtaa sen laitteen/järjestelmän asetuksissa.