Tilin toimintalokin tarkasteleminen

Business

Toimintaloki näyttää sinulle täydellisen kuvan siitä, mitä sinä ja yhteistyökumppanisi olette työskennelleet – järjestetään päivämäärän mukaan ja suodatetaan projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan. Katso kaikki:

• Lisätyt tehtävät
  • Muokatut tehtävät
  • Suoritetut tehtävät
  • Suorittamattomat tehtävät
  • Poistetut tehtävät

Tilisi toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Näytä toimintaloki.
  3. Voit suodattaa toiminnan projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan käyttämällä toimintalokin yläosassa olevia pudotusvalikkoja.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Avaa projektin kommenttinäkymä klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplakuvaketta.
  3. Klikkaa toimintalokikuvaketta, joka näkyy projektin nimen oikealla puolella olevien kommenttien yläpuolella.web1.jpgweb2.jpg
  4. Jos haluat muuttaa projektia – tai suodattaa henkilön tai tapahtumatyypin mukaan – käytä toimintalokin yläosassa olevia pudotusvalikoita.

Tehtävän toimintalokin tarkasteleminen:

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja avaa tehtävän kommenttinäkymä klikkaamalla puhekuplakuvaketta.
  2. Klikkaa toimintalokikuvaketta, joka näkyy projektin nimen oikealla puolella olevien kommenttien yläpuolella.

Tilisi toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.
  2. Valitse Toiminta.
  3. Voit suodattaa projektin mukaan käyttämällä flask_icon.png-kuvaketta. Voit suodattaa tapahtuman mukaan käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa filter_icon.png-kuvaketta. Kun jaettu projekti on valittu, voit myös suodattaa yhteistyökumppanin mukaan.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  3. Jos haluat suodattaa tapahtuman tai yhteistyökumppanin (jaettu projekti) mukaan, käytä oikeassa yläkulmassa olevaa filter_icon.png-kuvaketta.

Tehtävien toimintalokit ovat tällä hetkellä käytettävissä vain verkkosovelluksessa, macOSissa, Windowsissa (vanha) ja Androidissa. Työskentelemme sen eteen, että myös iOS ja Windows 10 saavat kyseisen ominaisuuden.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta navigointivalikossa projektin nimeä avataksesi sen.
  3. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pisteen kuvaketta.
  4. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.
  5. Voit vaihtaa projektia tai tarkastella kaikkien projektien toimintaa:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa projektikuvaketta.
    • Valitse Kaikki projektit tai tietty projekti.
  6. Suodata yhteistyökumppanin tai tapahtumatyypin mukaan:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta.
    • Valitse pudotusvalikosta Tapahtumatyypin mukaan tai Yhteistyökumppanin mukaan.
    • Tee haluamasi valinta ja napauta sitten OK.

Tehtävän toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta tehtävän nimeä valitaksesi sen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.
  4. Voit vaihtaa projektia tai tarkastella kaikkien projektien toimintaa:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa projektikuvaketta.
    • Valitse Kaikki projektit tai tietty projekti.
    • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Käytä-painiketta.
  5. Suodata yhteistyökumppanin tai tapahtumatyypin mukaan:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta.
    • Valitse Suodata yhteistyökumppanin mukaan tai Suodata toiminnan mukaan.
    • Tee haluamasi valinta.
    • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Käytä-painiketta.

Tehtävien toimintalokit ovat tällä hetkellä käytettävissä vain verkkosovelluksessa, macOS:ssa, Windowsissa (vanha) ja Androidissa. Työskentelemme sen eteen, että myös iOS ja Windows 10 saavat kyseisen ominaisuuden.