Tilin toimintalokin tarkasteleminen

Yritys

Toimintaloki näyttää sinulle täydellisen kuvan siitä, mitä sinä ja projektin yhteistyökumppanit ovat työskennelleet – järjestetään päivämäärän mukaan ja suodatetaan projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan. Katso kaikki:

• Lisätyt tehtävät
  • Muokatut tehtävät
  • Suoritetut tehtävät
  • Suorittamattomat tehtävät
  • Poistetut tehtävät

Tilisi toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa Todoistin oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Näytä toimintaloki.
  3. Voit suodattaa toiminnan projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan käyttämällä toimintalokin yläosassa olevia pudotusvalikkoja.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Avaa projektin kommenttinäkymä klikkaamalla ylhäällä oikealla olevaa puhekuplakuvaketta.
  3. Klikkaa toimintalokikuvaketta, joka näkyy projektin nimen oikealla puolella olevien kommenttien yläpuolella.web1.jpgweb2.jpg
  4. Jos haluat muuttaa projektia – tai suodattaa henkilön tai tapahtumatyypin mukaan – käytä toimintalokin yläosassa olevia pudotusvalikosta.

Tehtävän toimintalokin tarkasteleminen:

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja avaa tehtävän kommenttinäkymä klikkaamalla puhekuplakuvaketta.
  2. Klikkaa toimintalokikuvaketta, joka näkyy tehtävän nimen oikealla puolella olevien kommenttien yläpuolella.

Tilisi toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.
  2. Valitse Toiminta.
  3. Voit suodattaa projektin mukaan käyttämällä alaspäin osoittavaa flask_icon.png nuolikuvaketta. Voit suodattaa tapahtuman mukaan käyttämällä oikealla ylhäällä olevaa filter_icon.png suodatinkuvaketta. Kun yhteisprojekti on valittu, voit myös suodattaa yhteistyökumppanin mukaan.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Klikkaa projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Toimintaloki.
  3. Jos haluat suodattaa tapahtuman tai yhteistyökumppanin mukaan (yhteisprojektille), käytä oikeassa yläkulmassa olevaa filter_icon.png suodatinkuvaketta.

Huomaa: Tehtävien toimintalokit ovat tällä hetkellä käytettävissä vain verkkosovelluksessa, macOS:ssa, Windowsissa (vanha) ja Androidissa. Työskentelemme sen eteen, että myös iOS ja Windows 10 saavat kyseisen ominaisuuden.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta navigointivalikossa projektin nimeä avataksesi sen.
  3. Napsauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pisteen kuvaketta.
  4. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.
  5. Voit vaihtaa projektia tai tarkastella kaikkien projektien toimintaa:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa projektikuvaketta.
    • Napauta Kaikki projektit tai tiettyä projektia.
  6. Suodata yhteistyökumppanin tai tapahtumatyypin mukaan:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta.
    • Valitse pudotusvalikosta Tapahtumatyypin mukaan tai Yhteistyökumppanin mukaan.
    • Tee haluamasi valinta ja napauta sitten OK.

Tehtävän toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta tehtävän nimeä avataksesi sen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.

Projektin toimintalokin tarkasteleminen:

1. Napauta projektin nimeä avataksesi sen.
  2. Napauta projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolme pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Toimintaloki.
  4. Voit vaihtaa projektia tai tarkastella kaikkien projektien toimintaa:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa projektikuvaketta.
    • Valitse Kaikki projektit tai haluamasi yksittäinen projekti.
    • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Käytä.
  5. Suodata yhteistyökumppanin tai tapahtumatyypin mukaan:
    • Napauta toimintalokin oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta.
    • Napauta Suodata yhteistyökumppanin mukaan tai Suodata toiminnan mukaan.
    • Tee haluamasi valinta.
    • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Käytä.

Huomaa: Tehtävien toimintalokit ovat tällä hetkellä käytettävissä vain verkkosovelluksessa, macOS:ssa, Windowsissa (vanha) ja Androidissa. Työskentelemme sen eteen, että myös iOS ja Windows 10 saavat kyseisen ominaisuuden.