Projektikutsujen hyväksyminen automaattisesti

Business

Säästä aikaa ja vaivaa hyväksymällä projektikutsut yhteistyökumppaneilta tai Todoist Business -tiimin jäseniltä, joilta olet hyväksynyt kutsut aiemmin. Näin voit ottaa tämän asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Asetukset > Yleinen.
  3. Valitse Hyväksy kutsut automaattisesti -pudotusvalikosta Kyllä, hyväksy kutsut yhteistyökumppaneilta tai Ei kiitos poistaaksesi käytöstä.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Yleinen-painiketta.
  3. Kytke Hyväksy kutsut automaattisesti -asetus joko päälle tai pois päältä.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Yleinen.
  3. Kytke Hyväksy kutsut automaattisesti -asetus joko päälle tai pois päältä.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Yleinen.
  3. Kytke Hyväksy kutsut automaattisesti -asetus joko päälle tai pois päältä.
Jos Hyväksy kutsut automaattisesti -asetukset on kytketty pois päältä, sinua pyydetään hyväksymään tai hylkäämään manuaalisesti jokainen projektikutsu.