Todoistin käyttäminen Google Now'n kanssa

Business

Mikä on Google Now?

Google Now on älykäs henkilökohtainen avustaja, joka sisältää Now-kortteja, äänihakua ja komentoja.

Mitä integraatio tekee?

Google Now'n avulla voit sanella Todoist-tehtäviä mobiililaitteellesi avaamatta Todoist-sovellusta.

Kuinka Todoist yhdistetään Google Now'n kanssa?

Muita toimenpiteitä ei tarvita. Todoist on yhteydessä Google Nowiin täysin automaattisesti.

Miten integraatiota käytetään?

Avaa Google Now (tai sano vain "OK Google” Android 4.4:ssa ja uudemmissa) ja sano "Note to self" tai "Take a note", sitten sanele tehtävän tiedot, kuten “Buy bread tomorrow”. Kun puheentunnistus on valmis, valitse Todoist näyttöön tulevasta sovellusluettelosta. (Huomautus: Sinun on valittava Todoist ensimmäisen kerran). “Buy bread” -tehtävä luodaan automaattisesti Todoistin Yleiset-projektiin, jonka eräpäivä on huominen.

Google Now + Todoist