Todoistin käyttäminen Google Driven ja Dropboxin kanssa

Business

Mitä ovat Google Drive ja Dropbox?

Google Drive ja Dropbox ovat pilvitallennussovelluksia.

Mitä integraatio tekee?

Todoistin tiedostonjako mahdollistaa tiedostojen lähettämisen, tallentamisen ja jakamisen Dropboxista ja Google Drivesta (tietokoneelta lataamisen lisäksi) suoraan tehtäviin. Voit lähettää tiedostoja Dropboxiin ja Google Driveen ja liittää ne Todoist-tehtäviin.

Google Drive - ja Dropbox-integraatiot eivät ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa. Tuki tulee tulevaisuudessa.

Miten integraatioita käytetään?

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa sen nimen vieressä olevaa merkintäkuvaketta.
  2. Klikkaa latauskuvaketta ja valitse sitten sijainti, josta haluat ladata tiedoston: Google Drive tai Dropbox.
  3. Selaa tiedostojasi ja klikkaa sen tiedoston nimeä, jonka haluat liittää.