Tunnisteen lisääminen tehtävään

Business

Lisää hyödyllisiä konteksteja tehtäviin tunnisteilla.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä klikkaamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos kirjoittamaasi tunnistetta ei ole vielä olemassa, voit luoda sen valitsemalla Tunnistetta ei löytynyt. Luo "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää muokataksesi sitä.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään ja noudata yllä olevia ohjeita lisätäksesi olemassa olevan tunnisteen tai luomalla uuden.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Näytön alaosassa näkyvässä valikossa, napauta tunnistekuvaketta (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta kirjoittamalla uuden tarran nimi ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Näytön alaosassa näkyvässä valikossa, napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Tunnisteet.
  4. Napauta valitaksesi tunniste olemassa olevista, jonka haluat lisätä ja valitse OK.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla lähetäkuvaketta.

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Näytön alaosassa näkyvässä valikossa, napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta tehtävänimikenttää.
  4. Tehtävän nimen jälkeen jätä väli ja kirjoita @-symboli, ja sitten uuden tunnisteen nimi.
  5. Napauta Lisää tunniste "Tunnisteen_nimi" -painiketta.
  6. Tallenna muutokset napauttamalla lähetäkuvaketta.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Napauta tehtäväkentän alapuolelle ilmestyvästä valikosta tunnistekuvaketta (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta kirjoittamalla uuden tarran nimi ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Napauta tehtävän alapuolelle ilmestyvästä valikosta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Tunnisteet.
  4. Valitse tunniste olemassa olevista, jonka haluat lisätä tehtävään.
  5. Jos haluat luoda ja lisätä uuden tunnisteen tehtävään, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-kuvaketta, kirjoita tunnisteen nimi ja valitse väri ja sitten napauta oikeasta yläkulmasta Valmis-painiketta.
  6. Kun olet valinnut haluamasi tunnisteet, napauta > Muokkaa tehtävää vasemmasta yläkulmasta.
  7. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.

Lisää tunniste uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä klikkaamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta uuden tunnisteen nimen kirjoittaminen ja valitse sitten +Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää muokataksesi sitä.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään ja noudata yllä olevia ohjeita lisätäksesi olemassa olevan tunnisteen tai luomalla uuden.

Tunnisteiden avulla voit järjestää tehtäviäsi tehokkaammin. Opi kuinka saat tunnisteista kaiken hyödyn irti.