Tunnisteen lisääminen tehtävään

Yritys

Lisää hyödyllistä kontekstia tehtäviin tunnisteilla.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä klikkaamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Jos kirjoittamasi tunniste ei ole vielä olemassa, voit luoda sen. Lopeta kirjoittaminen ja klikkaa Tunnistetta ei löytynyt. Luo Tunnistenimi.

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää muokataksesi sitä.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään ja noudata yllä olevia ohjeita lisätäksesi olemassa olevan tunnisteen tai luomalla uuden.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Näytön alaosassa näkyvässä valikossa, napauta tunnistekuvaketta (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta uuden tunnisteen nimen kirjoittaminen ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Näytön alaosassa näkyvässä valikossa, napauta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Tunnisteet.
  4. Napauta ja valitse tunnisteet luettelosta, jotka haluat lisätä ja napauta OK.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla lähetäkuvaketta.

Kun lisäät tunnisteen olemassa olevaan tehtävään, voit valita vain olemassa olevista tunnisteista. Jos haluat lisätä uuden tunnisteen tehtävään, luo uusi tunniste ensin:

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta tunnisteluettelon alareunassa olevaa Hallitse tunnisteita.
  3. Valitse Lisää tunniste.
  4. Kirjoita uuden tunnisteen nimi ja valitse väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa lähetäkuvaketta.

Tunnisteen lisääminen uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä napauttamalla +-kuvaketta.
  2. Napauta tehtäväkentän alapuolelle ilmestyvästä valikosta tunnistekuvaketta (tai kirjoita vain @).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta uuden tunnisteen nimen kirjoittaminen ja napauta sitten Lisää tunniste "Tunnistenimi".

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Napauta mitä tahansa tehtävää valitaksesi sen.
  2. Napauta tehtävän alapuolelle ilmestyvästä valikosta kynäkuvaketta.
  3. Napauta Tunnisteet.
  4. Valitse tunnisteet, jotka haluat lisätä tehtävään.
  5. Jos haluat luoda ja lisätä uuden tunnisteen tehtävään, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-kuvaketta, kirjoita tunnisteen nimi ja valitse väri, ja napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.
  6. Kun olet valinnut haluamasi tunnisteet, napauta vasemmasta yläkulmasta < Muokkaa tehtävää.
  7. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis tallentaaksesi muutokset.

Lisää tunniste uuteen tehtävään:

1. Avaa uusi tehtävä klikkaamalla +-kuvaketta.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään (tai klikkaa oikealla olevaa tunnistekuvaketta).
  3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta tunniste, jonka haluat lisätä. Jatka tunnisteen nimen kirjoittamista kaventaaksesi tuloksia.
  4. Luo tai lisää uusi tunniste tehtävään, lopeta uuden tunnisteen nimen kirjoittaminen ja klikkaa sitten +Lisää tunniste Tunnistenimi.

Tunnisteen lisääminen olemassa olevaan tehtävään:

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää muokataksesi sitä.
  2. Kirjoita "@" tehtäväkenttään ja noudata yllä olevia ohjeita lisätäksesi olemassa olevan tunnisteen tai luomalla uuden.

Tunnisteiden avulla voit järjestää tehtäviäsi tehokkaammin. Opi kuinka saat tunnisteista kaiken hyödyn irti.