Kommentin ja tiedoston lisääminen tehtävään

Yritys

Tallenna kaikki asiaankuuluvat tehtävätiedot – muistiinpanot, linkit, tiedostot, äänitallenteet ja paljon muuta – tehtäviin kommenttien avulla.

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta, joka näkyy tehtävänimen oikealla puolella.comments-web-comment.jpg
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. Jos haluat, liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitinkuvaketta tai mikrofonikuvaketta äänikommentin äänittämiseen.
  4. Jos oletyhteisprojektissa, voit muuttaa, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi. comments-web-notify.jpg
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lisää kommentti.
  1. Napauta mitä tahansa tehtävän nimeä.
  2. Napauta puhekuplakuvaketta, joka näkyy näytön alareunassa.comments-android-comment.jpg
  3. Napauta paperiliitinkuvaketta, jos haluat ladata tiedoston tai äänittää äänikommentin.
  4. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-android-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta lähetäkuvaketta.
  1. Napauta mitä tahansa tehtävän nimeä.
  2. Napauta tehtäväpalkin alla näkyvistä vaihtoehdoista puhekuplakuvaketta.comments-ios-comment.jpg
  3. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  4. Voit ladata tiedoston tai nauhoittaa äänikommentin napauttamalla paperiliittikuvaketta.
  5. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi napauttamalla soittokellokuvaketta.comments-ios-notify2.jpg
  6. Kun olet valmis, napauta Lähetä.
  1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa oikealla puolella olevaa puhekuplakuvaketta.comments-windows-comment.jpg
  2. Kirjoita kommentti oikeanpuoleisessa ruudussa olevaan kommenttikenttään.
  3. Liitä tiedosto klikkaamalla paperiliitinkuvaketta.
  4. Jos olet yhteisprojektissa, voit valita, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi. comments-windows-notify.jpg
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.

Voit myös lisätä kommentteja ja liittää tiedostoja projekteihin! Kätevä tapa tallentaa korkeamman tason projektitiedot yhteen paikkaan ja jakaa ne yhteistyökumppaneiden kanssa.