Tunnisteen värin vaihtaminen

Yritys

Värien lisääminen tunnisteille on erinomainen tapa järjestää visuaalisesti tunnisteesi Todoistissa.

Voit muuttaa tunnisteen värin seuraavasti:

1. Klikkaa tunnistenimen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  3. Klikkaa tunnistenimen vieressä olevaa tunnistekuvaketta ja valitse haluamasi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Valmis.
  1. Napauta osketa vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta tunnisteluettelon alapuolelta Hallitse tunnisteita.
  3. Napauta tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  4. Napauta tunnistekuvaketta/värin nimeä ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa lähetäkuvaketta
  1. Napauta tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta Väri ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa Valmis.
  1. Klikkaa oikealla tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Valitse Muokkaa-vaihtoehto.
  3. Klikkaa väripistettä ja valitse uusi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Valmis.

Lisätietoa tunnisteista