Tunnisteen värin vaihtaminen

Business

Värien lisääminen tunnisteille on erinomainen tapa järjestää visuaalisesti tunnisteesi.

Voit vaihtaa tunnisteen värin seuraavasti:

1. Klikkaa tunnistenimen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  3. Klikkaa tunnistenimen vieressä olevaa tunnistekuvaketta ja valitse haluamasi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta tunnisteluettelon alapuolelta olevaa Hallitse tunnisteita -painiketta.
  3. Napauta tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  4. Napauta tunnistekuvaketta/värin nimeä ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa lähetäkuvaketta
  1. Napauta tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa tunnistetta.
  4. Napauta Väri-painiketta ja valitse haluamasi väri.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  1. Klikkaa oikealla olevaa tunnistetta, jonka väriä haluat vaihtaa.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Klikkaa väripistettä ja valitse uusi väri.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna-painiketta.

Lisätietoa tunnisteista